Ο δικός σου Γρηγόρης!

franchise
Το μεγαλύτερο δίκτυο μικρογευμάτων & καφέ στην Ελλάδα δεν προσφέρει μόνο τα προϊόντα του! Προσφέρει μια αυθεντική, ζεστή εμπειρία, μια στιγμή με χαμόγελο, ένα σύντομο ευχάριστο διάλλειμα μέσα στη μέρα.

Δεν το λέμε τυχαία: το αποδεικνύει η  εμπειρία 44 ετών, τα 304 καταστήματά μας σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Ρουμανία και Μπαχάμες, οι 200.000 πελάτες κάθε μέρα. 

Ένας Γρηγόρης είναι μία επιχείρηση που υποστηρίζεται συνεχώς από εμάς. Γίνεται ολοένα και καλύτερη στην αποδοτικότητα, τις συνθήκες εργασίας και, τελικά, την κερδοφορία της. Είναι μια επιχείρηση που συνδυάζει και το κέρδος και την εργασιακή ικανοποίηση.

Ούτε αυτό το λέμε τυχαία: η εταιρεία αναδείχθηκε το 2009 ως ο δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (Best Franchise Workplace) και το 2008 ως το δίκτυο με την Καλύτερη Εσωτερική Οργάνωση (Best Internal Organization), ενώ ο Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βλάσσης Γεωργάτος αναδείχθηκε το 2010 σε Best Franchise Leader. Επιπλέον, το 2011 και 2012 πήρε το βραβείο Best Value for money product και το 2013 Best customer oriented franchise στα Franchise awards.

Με άλλα λόγια, η επιτυχία ενός καταστήματος Γρηγόρης Μικρογεύματα δεν είναι τυχαία. Και αυτό είναι που καθιστά την επένδυση πραγματική και σίγουρη επιτυχία!

 Αν θέλεις κι εσύ να συνεργαστείς μαζί μας και να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας Γρηγόρη, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή επικοινώνησε μαζί μας στο 2109971100. Θα χαρούμε πολύ να σε συναντήσουμε!
 
 
ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

(*) Ονοματεπώνυμο

Διεύθυνση Κατοικίας

(*) Τηλ. Επικοινωνίας

Κινητό

(*) Επάγγελμα

Ηλικία


Οικ. ΚατάστασηΈγγαμοςΆγαμος
ΠαιδιάΝαιΌχι


*Υποχρεωτικά πεδία

Συμπλήρωσε τους χαρακτήρες όπως εμφανίζονται στην παρακάτω εικόνα (τα κεφαλαία και τα μικρά γράμματα πρέπει να αποτυπώνονται)