Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Γενικές πληροφορίες

Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!


Γι’ αυτό προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση, εξειδίκευση, προοπτική ανάπτυξης, δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αμοιβαίο σεβασμό, ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία, αρμονική συνεργασία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να επενδύουμε στους ανθρώπους μας, καλλιεργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον που θα τους προσφέρει συνεχή ανάπτυξη και μοναδικές εμπειρίες.
Με αυτό τον τρόπο, οι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι εργαζόμενοι θα μεταδίδουν το χαμόγελο και τη ζεστή φιλοξενία σε όλους τους πελάτες και του συνεργάτες.

Γίνε κι εσύ μέλος τις Ομάδας μας, δες τις διαθέσιμες θέσεις (στα καταστήματα μας , στα κεντρικά γραφεία) και στείλε το βιογραφικό σου.

Εδώ, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις αλλαγές, ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, επιβραβεύουμε την εξαιρετική απόδοση και δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες εξέλιξης για τους ανθρώπους μας. Πιο συγκεκριμένα:
• Στελέχωση εκ των έσω. Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στους δικούς μας ανθρώπους. Γι’ αυτό, φροντίζουμε ώστε οι θέσεις να καλύπτονται με εσωτερική μετακίνηση από το υπάρχον προσωπικό. Έτσι, δημιουργούμε αφενός ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης για τους εργαζόμενους και αφετέρου αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Για αυτό το λόγο όλες οι νέες θέσεις εργασίας επικοινωνούνται εσωτερικά πριν την αναζήτηση υποψηφίων στην αγορά εργασίας.
• Συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και δίνουμε την  ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας και να αποκτήσουν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, και ανάλογα με τις ανάγκες, μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης παραμένουν στο εργατικό δυναμικό μας. 
• Με το πρόγραμμα “Gregorys Future Managers προσελκύουμε ταλαντούχους νέους υποψηφίους με όρεξη και πάθος για εργασία και μάθηση οι οποίοι εντάσσονται στην ομάδα του Γρηγόρη έτσι ώστε να δημιουργείται ένα φυτώριο ταλέντων το οποίο εξελίσσεται μαζί με την εταιρεία.
• Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Αρχικά αναγνωρίζοντας τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες εξατομικευμένα και έπειτα υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα, είτε εσωτερικά είτε σε συνεργασία με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Έτσι, ενισχύουμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας, βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά τους και εμπλουτίζουμε τις διοικητικές τους γνώσεις.
• Στηρίζουμε τη δια βίου μάθηση των εργαζομένων μας, αλλά παράλληλα αναγνωρίζουμε και ενθαρρύνουμε την αριστεία, προσφέροντας κάθε χρόνο 3 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά Προγράμματα. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποί μας προσθέτουν αξία στην εταιρία, καθώς εξειδικεύονται στο αντικείμενό τους και μπορούν να γίνουν ολοένα πιο αποτελεσματικοί στην επίλυση των σύγχρονων προκλήσεων.
• Εφαρμόζουμε ένα δομημένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα induction ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή ένταξη και η αποτελεσματική ανάληψη των αρμοδιοτήτων των νεοεισερχομένων στην εταιρεία, παρέχοντάς τους την πληροφόρηση και την υποστήριξη που χρειάζονται. Όλοι οι νέοι εργαζόμενοι, παίρνουν το δικό τους welcome pack!
• Μέσω της αξιοποίησης σύγχρονων συστημάτωνδιαχείρισης της απόδοσης(ετήσια αξιολόγηση, αξιολόγηση 360) πετυχαίνουμε τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας σύμφωνα με τους στρατηγικούς στόχους, το όραμα και τις αξίες της εταιρείας.
• Επιβράβευση. Επιβραβεύουμεπάντα την καλή και εξαίρετη απόδοση των εργαζομένων μας μέσω ενός συστήματος bonusπου αφορά σε όλους τους εργαζομένους της διοίκησης.
• Δίνουμε αξία στη γνώμη των ανθρώπων μας. Μέσω της έρευνας ικανοποίησης των εργαζομένωνέχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Το 2023 πιστοποιηθήκαμε ως Great Place to Work! • Με σκοπό να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους εργαζομένους να μοιραστούν μαζί μας τις απόψεις τους για το τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα σαν εταιρεία αλλά και οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί, στα πλαίσια της ενέργειας «30 λεπτά με το HR» έχουμε ορίσει ετήσιες συναντήσεις 1:1 με το HR για όλους τους ανθρώπους μας. • Έχουμε υιοθετήσει πολιτική open door policy”,σύμφωνα με την οποία η Διοίκηση (CEO & Διευθυντές των Διευθύνσεων) είναι πάντα πρόθυμη να δεχθεί και να συζητήσει θέματα που απασχολούν το ανθρώπινο δυναμικό της.
• Έχουμε θεσπίσει πολιτική τηλεργασίας με σκοπό την εξοικονόμηση χρόνου και κόστους από τις μετακινήσεις από και προς τον εργασιακό χώρο, τη βελτίωση του wellbeing - μεγαλύτερη ευελιξία προσωπικού χρόνου και χώρου, την αύξηση ελκυστικότητας ως εργοδότης επιλογής (employer branding) και την προάσπιση της υγείας των εργαζομένων, λιγότερος συνωστισμός στον εργασιακό χώρο, προστασία από ιούς.
• Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης.Παρέχουμε στους εργαζόμενους ασφάλιση για ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, ασφάλιση ζωής, ασφάλιση ατυχημάτων & ασφάλιση μόνιμης ολικής ανικανότητας. επίσης, μέσω της συνεργασίας μας με την εταιρεία GEP, τους παρέχουμε δωρεάν check up. • Χορήγηση γεύματος. Όλοι οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν καθημερινά δωρεάν, από το κυλικείο στα κεντρικά της εταιρείας, έναν καφέ ή αναψυκτικό και ένα σάντουιτς ή σνακ ή πίτα.
• Όλοι οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν καθημερινά δωρεάν, από το κυλικείο στα κεντρικά της εταιρείας, το γεύμα τους. • Ενθαρρύνουμε τις Διευθύνσεις να κανονίζουν εξόδους για φαγητό. Έτσι, οι εργαζόμενοι συναναστρέφονται τους συναδέλφους τους και εκτός εταιρείας και ενισχύεται το καλό κλίμα, η συνεργασία η συναδελφικότητα και η επικοινωνία των τμημάτων. • Γιορτάζουμε το νέο έτος με την καθιερωμένη κοπή πίτας, με μουσική, χορό και ποτό! 3 εργαζόμενοι που τυχαίνουν το φλουρί, παίρνουν δώρο. • Επιβραβεύουμε τους εργαζομένους που είναι χρόνια μαζί μας, με τα βραβεία πολυετίας (10 χρόνια, 20 χρόνια, >25). • Κάθε Χριστούγεννα ανταλλάσσουμε δώρα με το παιχνίδι Secret Santa. • Παρέχουμε δωρεάν κάθε χρόνο το εμβόλιο της γρίπης σε όποιον εργαζόμενο θέλει να εμβολιαστεί και την ευκολία να εμβολιαστεί στα γραφεία μας. • Summer Fridays. Κάθε Παρασκευή για τους μήνες Ιούλιο & Αύγουστο τελειώνουμε την εργασία μας στις 16:00! • Όλοι οι εργαζόμενοί μας παίρνουν το δωράκι τους για τα γενέθλιά τους, το γάμο τους και την γέννηση των παιδιών τους! • Παρέχουμε δωρεάν κάθε μήνα, κατόπιν κλήρωσης, εισιτήρια για κάποιο πολιτιστικό event, συναυλία, θέατρο, μουσείο, αγώνες κτλ. • Παρέχουμε δωροεπιταγές σε παιδιά εργαζομένων που πέρασαν στις πανελλήνιες για να τους βοηθήσουμε στο νέο τους ξεκίνημα! • Παρέχουμε extra έκπτωση στους ανθρώπους μας έτσι ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν τα προϊόντα μας, καθώς και άλλες εκπτώσεις με συνεργαζόμενες εταιρείες! • Συμμετέχουμε σε αθλητικά events! • Στηρίζουμε τρίτεκνους & πολύτεκνους με extra παροχές!