Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Γενικές πληροφορίες

Για εμάς, οι άνθρωποί μας είναι το μυστικό της επιτυχίας μας!

Γι αυτό προσφέρουμε συνεχή εκπαίδευση, εξειδίκευση, προοπτική ανάπτυξης, δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αμοιβαίο σεβασμό, ανοιχτή και αμφίδρομη επικοινωνία, αρμονική συνεργασία σε όλα τα μέλη της ομάδας μας.
Έτσι και οι άνθρωποί μας βάζουν τον καλύτερό τους εαυτό σε ό,τι κάνουν και μένουν μακροχρόνια στην οικογένεια του Γρηγόρη.

Γίνε κι εσύ μέλος τις Ομάδας μας, δες τις διαθέσιμες θέσεις (στα καταστήματα μας , στα κεντρικά γραφεία) και στείλε το βιογραφικό σου.

Εδώ, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους διοίκησης, προσαρμοζόμαστε συνεχώς στις αλλαγές, ενθαρρύνουμε την πρωτοβουλία, επιβραβεύουμε την εξαιρετική απόδοση και δημιουργούμε συνεχώς ευκαιρίες εξέλιξης για τους ανθρώπους μας. Πιο συγκεκριμένα:
 • Στελέχωση εκ των έσω. Προσπαθούμε πάντα να δίνουμε προτεραιότητα στους δικούς μας ανθρώπους. Γι αυτό, φροντίζουμε ώστε οι θέσεις να καλύπτονται με εσωτερική μετακίνηση από το υπάρχον προσωπικό. Έτσι, δημιουργούμε αφενός ευκαιρίες επαγγελματικής εξέλιξης για τους εργαζόμενους και αφετέρου αξιοποιούμε τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους. Για αυτό το λόγο όλες οι νέες θέσεις εργασίας επικοινωνούνται εσωτερικά πριν την αναζήτηση υποψηφίων στην αγορά εργασίας.
 • Πρακτική άσκηση. Συνεργαζόμαστε με πανεπιστήμια και δίνουμε την  ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να κάνουν την πρακτική τους άσκηση στην εταιρεία μας και να αποκτήσουν την πρώτη τους εργασιακή εμπειρία. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα, και ανάλογα με τις ανάγκες, μετά το τέλος της πρακτικής τους άσκησης παραμένουν στο εργατικό δυναμικό μας.
 • Εκπαίδευση Επενδύουμε στη συνεχή εκπαίδευση των ανθρώπων μας. Αρχικά αναγνωρίζοντας τις εκπαιδευτικές τους ανάγκες εξατομικευμένα και έπειτα υλοποιώντας εκπαιδευτικά προγράμματα, είτε εσωτερικά είτε σε συνεργασία με εξειδικευμένους εξωτερικούς συνεργάτες. Έτσι, ενισχύουμε τις ικανότητες των ανθρώπων μας, βελτιώνουμε την αποτελεσματικότητά τους και εμπλουτίζουμε τις διοικητικές τους γνώσεις.
 • Παροχή Υποτροφιών για Μεταπτυχιακά Προγράμματα. Στηρίζουμε τη δια βίου μάθηση των εργαζομένων μας, αλλά παράλληλα αναγνωρίζουμε και ενθαρρύνουμε την αριστεία, προσφέροντας κάθε χρόνο 3 Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά Προγράμματα, καλύπτωντας έως και το 50% του κόστους. Με αυτό τον τρόπο οι άνθρωποί μας προσθέτουν αξία στην εταιρία, καθώς εξιδεικεύονται στο αντικείμενό τους και μπορούν να γίνουν ολοένα πιο αποτελεσματικοί και ακριβείς στην επίλυση των σύγχρονων προκλήσεων.
 • Πρόγραμμα Induction. Εφαρμόζουμε ένα δομημένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα induction ώστε να εξασφαλιστεί η ομαλή ένταξη και η αποτελεσματική ανάληψη των αρμοδιοτήτων των νεοεισερχομένων στην εταιρεία, παρέχοντάς τους την πληροφόρηση και την υποστήριξη που χρειάζονται.
 • Μέσω της αξιοποίησης σύγχρονων συστημάτων διαχείρισης της απόδοσης (ετήσια αξιολόγηση, αξιολόγηση 360ο) πετυχαίνουμε τη συνεχή βελτίωση και ανάπτυξη των ανθρώπων μας σύμφωνα με τους στρατηγικούς στόχους, το όραμα και τις αξίες της εταιρείας.
 • Επιβράβευση. Επιβραβεύουμε πάντα την καλή και εξαίρετη απόδοση των εργαζομένων μας μέσω ενός συστήματος bonus που αφορά σε όλους τους εργαζομένους της διοίκησης.
 • Δίνουμε αξία στη γνώμη των ανθρώπων μας. Μέσω της έρευνας ικανοποίησης των εργαζομένων έχουμε τη δυνατότητα να εντοπίσουμε τα σημεία που χρειάζονται βελτίωση και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά ώστε να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο περιβάλλον εργασίας. Αλλά και κατά την οικειοθελή αποχώρησή τους, μέσω της διενέργειας exit interviews, συλλέγουμε σημαντική πληροφόρηση τόσο για τα δυνατά μας σημεία ως εργοδότης, όσο και για τις περιοχές που μπορούμε να βελτιώσουμε.
 • Έχουμε υιοθετήσει πολιτική “open door policy”, σύμφωνα με την οποία η Διοίκηση (CEO & Διευθυντές των Διευθύνσεων) είναι πάντα πρόθυμη να δεχθεί και να συζητήσει θέματα που απασχολούν το ανθρώπινο δυναμικό της.
 • 30 λεπτά με το HR. Με σκοπό να δώσουμε την ευκαιρία σε όλους τους εργαζομένους να μοιραστούν μαζί μας τις απόψεις τους για το τι μπορούμε να κάνουμε καλύτερα σαν εταιρεία αλλά και οτιδήποτε άλλο τους απασχολεί, έχουμε ορίσει ετήσιες συναντήσεις 1:1 με το Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού διάρκειας 30 λεπτών.
 • Οι εργαζόμενοι  ενθαρρύνονται να συμμετέχουν ενεργά με προτάσεις τους για τη βελτίωση των πολιτικών και των διαδικασιών που είτε τους αφορούν άμεσα είτε αφορούν  γενικότερα τη λειτουργία της Εταιρίας.
 • Πρόγραμμα Ομαδικής Ασφάλισης. Παρέχουμε στους εργαζόμενους ασφάλιση για ιατροφαρμακευτική και νοσοκομειακή περίθαλψη, ασφάλιση ζωής, ασφάλιση ατυχημάτων & ασφάλιση μόνιμης ολικής ανικανότητας.
 • Χορήγηση γεύματος. Όλοι οι εργαζόμενοι απολαμβάνουν καθημερινά δωρεάν, από το κυλικείο στα κεντρικά της εταιρείας, έναν καφέ ή αναψυκτικό και ένα σάντουιτς ή σνακ ή πίτα.
 • Επικοινωνία/έξοδος εκτός εργασιακού χώρου ανά Διεύθυνση
 • Ενθαρρύνουμε τις Διευθύνσεις να κανονίζουν εξόδους για φαγητό. Έτσι, οι εργαζόμενοι συναναστρέφονται τους συναδέλφους τους και εκτός εταιρείας και ενισχύεται το καλό κλίμα, η συνεργασία η συναδελφικότητα και η επικοινωνία των τμημάτων.