Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Άνθρωπος

Ενθαρρύνει τη δια βίου μάθηση

Ο Γρηγόρης, στηρίζει τη δια βίου μάθηση, αναγνωρίζει & ενθαρρύνει την αριστεία, προσφέροντας κάθε χρόνο στους εργαζομένους του, 3 υποτροφίες για μεταπτυχιακά προγράμματα, καλύπτοντας έως και το 50% του κόστους του προγράμματος.


Αναλαμβάνει δράση κατά του Brain Drain

Το 2019 ο Γρηγόρης δημιουργεί το Gregory’s Future Managers, με σκοπό την προσέλκυση κάθε χρόνο ταλαντούχων και νέων υποψηφίων, που θα ενταχθούν στην ομάδα του Γρηγόρη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 χρόνο rotation στα τμήματα της εταιρείας και μετά από αξιολόγηση, προσφορά οργανικής θέσης σε κάποιο από αυτά. 


Στηρίζει τις Οικογένειες των Εργαζομένων

Ο Γρηγόρης το 2021 εγκαινίασε μία νέα πρωτοβουλία με σκοπό να επιβραβεύσει την επιτυχία των παιδιών των εργαζομένων του που πέρασαν στο Πανεπιστήμιο και να τους στηρίξει στο νέο τους ξεκίνημα. Σε αυτό το πλαίσιο τους προσφέρει δωροεπιταγές για την αγορά laptop ή άλλου εξοπλισμού, δηλώνοντας έμπρακτα την στήριξή του στους δικούς του ανθρώπους.