Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Άνθρωπος

 Το 2019 δημιουργήθηκε το Gregory’s Future Managers, με σκοπό την προσέλκυση ταλαντούχων και νέων υποψηφίων ώστε να ενταχθούν στην ομάδα του Γρηγόρη και να δημιουργήσουν ένα φυτώριο ταλέντων το οποίο εξελίσσεται μαζί με την εταιρία. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1 χρόνο rotation στα τμήματα της εταιρείας και μετά από αξιολόγηση, προσφορά οργανικής θέσης σε κάποιο από αυτά. Με αυτόν τον τρόπο, ο Γρηγόρης στηρίζει τους νέους ανθρώπους και αναλαμβάνει δράση κατά του brain drain.

Η Βασιλική Μαγκλάρα είναι η πρώτη Future Manager του Γρηγόρη! Αφού εκπαιδεύτηκε για ένα χρόνο σε όλα τα τμήματα της εταιρίας, είναι πλέον μέλος της οικογένειας του Γρηγόρη ως R&D Product Specialist.


• Ο Γρηγόρης στήριξε έμπρακτα την ομάδα καλαθοσφαίρισης του Παναθηναϊκού προσφέροντας αμαξίδιο και έγινε συμπαραστάτης σε μια μεγάλη προσπάθεια διάδοσης της συμμετοχής αθλητών με ειδικές δεξιότητες. Η αρωγή του ήταν σημαντική τόσο για την άνοδο της ομάδας μπάσκετ στην Α1 Εθνική Κατηγορία, όσο και για την διεύρυνση των Τμημάτων του Συλλόγου.