Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Κοινωνία

Μηδενίζει τη Σπατάλη Τροφίμων

Ο Γρηγόρης λέει ΟΧΙ στη σπατάλη τροφίμων, η οποία έχει αρνητικές συνέπειες στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Για να πετύχει αυτό το στόχο, συνεργάζεται με το μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την Ένωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ και Κοινωφελείς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Το 2021, παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, ο Γρηγόρης κατάφερε να σώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο μερίδες φαγητού:

• στο δίκτυο διάσωσης και προσφοράς του ΜΠΟΡΟΥΜΕ
• στην Ένωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
• σε κοινωφελείς σκοπούς προκειμένου να καλύψουν ανάγκες σίτισης ανθρώπων που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια

Πιστεύει σε μία Κοινωνία Ισότητας & Δικαιοσύνης

Ο Γρηγόρης στηρίζει έμπρακτα το Ειδικό Κέντρο Κράτησης Νέων στον Αυλώνα, παρέχοντας το δεκατιανό γεύμα στους ανήλικους κρατουμένους. Εδώ και χρόνια, καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών ετών, προσφέρει καθημερινά φαγητό και χυμούς, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των νέων που κρατούνται στο Κατάστημα Σωφρονισμού. Με αυτό τον τρόπο βοηθά στην καλύτερη διαβίωσή τους, καθώς πιστεύει σε μία κοινωνία ισότητας & δικαιοσύνης και σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ο Γρηγόρης σέβεται τη διαφορετικότητα στο περιβάλλον εργασίας και επιλέγει εργαζομένους με βάση αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους. Το 2021 ο Γρηγόρης εντάχθηκε στην πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ και του Diversity Charter της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράφοντας τη Χάρτα Διαφορετικότητας για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις, η οποία στοχεύει στην εξάλειψη κάθε είδους αποκλεισμού από τον εργασιακό χώρο.