Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Κοινωνία

Μηδενίζει τη Σπατάλη Τροφίμων

Ο Γρηγόρης λέει ΟΧΙ στη σπατάλη τροφίμων, η οποία έχει αρνητικές συνέπειες στην οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.
Για να πετύχει αυτό το στόχο, συνεργάζεται με το μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ, την Ένωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ και Κοινωφελείς φορείς σε όλη την Ελλάδα. Το 2021, παρά τις ιδιαίτερα δυσμενείς συνθήκες, ο Γρηγόρης κατάφερε να σώσει πάνω από 1,5 εκατομμύριο μερίδες φαγητού:

• στο δίκτυο διάσωσης και προσφοράς του ΜΠΟΡΟΥΜΕ
• στην Ένωση ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ
• σε κοινωφελείς σκοπούς προκειμένου να καλύψουν ανάγκες σίτισης ανθρώπων που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια

Πιστεύει σε μία Κοινωνία Ισότητας & Δικαιοσύνης

Ο Γρηγόρης στηρίζει έμπρακτα το Ειδικό Κέντρο Κράτησης Νέων στον Αυλώνα, παρέχοντας το δεκατιανό γεύμα στους ανήλικους κρατουμένους. Εδώ και χρόνια, καθ’ όλη τη διάρκεια των σχολικών ετών, προσφέρει καθημερινά φαγητό και χυμούς, με στόχο να καλύψει τις ανάγκες των νέων που κρατούνται στο Κατάστημα Σωφρονισμού. Με αυτό τον τρόπο βοηθά στην καλύτερη διαβίωσή τους, καθώς πιστεύει σε μία κοινωνία ισότητας & δικαιοσύνης και σε ένα καλύτερο αύριο για όλους.

Ο Γρηγόρης σέβεται τη διαφορετικότητα στο περιβάλλον εργασίας και επιλέγει εργαζομένους με βάση αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους. Το 2021 ο Γρηγόρης εντάχθηκε στην πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ και του Diversity Charter της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράφοντας τη Χάρτα Διαφορετικότητας για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις, η οποία στοχεύει στην εξάλειψη κάθε είδους αποκλεισμού από τον εργασιακό χώρο.

Οραματίζεται μία σχολική κοινότητα με Κυκλοφοριακή Συνείδηση

Ο Γρηγόρης, σε συνεργασία με την Αστυνομική Διεύθυνση Ηρακλείου Κρήτης, υλοποίησε το πρόγραμμα «Κυκλοφοριακής Αγωγής για πεζούς & Οδηγούς», με στόχο τη δημιουργία μίας σχολικής κοινότητας με κυκλοφοριακή συνείδηση και παιδεία. 

Συμμετέχει ενεργά τις ανάγκες της Τοπικής Κοινωνίας

• Προσέφερε δωρεάν καφέ & φαγητού σε Πυροσβέστες, Αστυνομικούς & Εθελοντές που επιχειρούσαν στα μέτωπα της μεγάλης πυρκαγιάς το καλοκαίρι του 2021 στην Αττική.

• Παρείχε τρόφιμα στους σεισμόπληκτους του Αρκαλοχωρίου Κρήτης.

• Προσφέρει δωρεάν καφέ και σάντουιτς στους εθελοντές της φιλοζωικής Paw Print στην Κρήτη, εκφράζοντας την ευαισθητοποίησή του για τα αδέσποτα ζώα.

• Στηρίζει το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας και την Κατασκήνωση της Αρχιεπισκοπής στα Ιωάννινα, αποστέλλοντας τρόφιμα.

• Δώρισε Κουτιά Α Βοηθειών για να καλύψει τις ανάγκες των Αστυνομικών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής.

• Ενίσχυσε οικονομικά το Α.Ο. Παγκρατίου, στηρίζοντας ενεργά τα 250 παιδιά που αθλούνται στον Όμιλο.