Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Κοινωνία

Ο Γρηγόρης στηρίζει ενεργά τον μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό ΜΠΟΡΟΥΜΕ βοηθώντας στην αποφυγή της σπατάλης του φαγητού και στην καταπολέμηση της πείνας. Καθημερινά προσφέρει γεύματα τόσο στο ΜΠΟΡΟΥΜΕ όσο και σε Τοπικούς Φορείς, για την κάλυψη των αναγκών σίτισης συνανθρώπων μας.

• Ο Γρηγόρης στέκεται δίπλα στους νέους του Ειδικού Καταστήματος Κράτησης Νέων Αυλώνα, βοηθώντας στην καλύτερη διαβίωσή τους αλλά και δίνοντάς τους εφόδια για να κάνουν μία νέα αρχή στην κοινωνία. Από το 2016 μέχρι σήμερα, στηρίζει έμπρακτα το ειδικό αυτό κατάστημα τόσο με παραδόσεις ατομικών γευμάτων σε πάνω από 550 άτομα, όσο και με εκπαιδευτικά σεμινάρια Barista. Τα σεμινάρια υλοποιούνται σε συνεργασία με το τμήμα Κοινωνικής Εργασίας ως μία δράση βελτίωσης των επαγγελματικών προσόντων των κρατουμένων. Με τον τρόπο αυτό ο Γρηγόρης συμβάλλει στην προσπάθεια για την ένταξή τους στην αγορά εργασίας μετά από την αποφυλάκιση και στην άμβλυνση των κοινωνικών ανισοτήτων εις βάρος τους.

• Ο Γρηγόρης θέλοντας να ευχαριστήσει όλους όσους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή φροντίζοντας για τη δική μας υγεία και ασφάλεια, προσφέρει έκπτωση στον καφέ σε Σώματα Ασφαλείας, Ένοπλες Δυνάμεις, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό. Εφαρμόζοντας τα υψηλότερα standards ποιότητας, υγιεινής και ασφάλειας, ο Γρηγόρης στέκεται πάντα δίπλα τους με υπευθυνότητα και σεβασμό.

• Στηρίζοντας τις τοπικές κοινωνίες, ο Γρηγόρης ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Δήμου Πάρου για δωρεάν παροχή μοριακών τεστ Covid – 19. Τα τεστ παραδόθηκαν στο κέντρο Υγείας Πάρου, συμβάλλοντας με αυτό τον τρόπο στην προσπάθεια για την υγειονομική θωράκιση του νησιού.
Στο ίδιο πλαίσιο, πραγματοποίησε στο Νοσοκομείο Κεφαλονιάς δωρεά προστατευτικών στολών και άλλων υλικών προστασίας του προσωπικού έναντι του κορωνοϊού.