Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Κοινωνία

Μηδενίζει τη Σπατάλη Τροφίμων

Ο Γρηγόρης κάνει σημαντικές προσπάθειες ώστε να μην καταλήγει φαγητό στα σκουπίδια.

Κάθε πρωί στα καταστήματα Γρηγόρης παρασκευάζονται προϊόντα από εκλεκτές πρώτες ύλες για τους εκατοντάδες χιλιάδες πελάτες που τα επισκέπτονται καθημερινά, και κάθε βράδυ, όσα προϊόντα δεν έχουν διατεθεί, προσφέρονται για κοινωφελείς σκοπούς.

Ο Γρηγόρης είναι ενεργό μέλος της «Συμμαχίας για τη Μείωση Σπατάλης Τροφίμων» από την έναρξή της και έχει διαθέσει εκατοντάδες χιλιάδες μερίδες φαγητού σε ανθρώπους που βρίσκονται σε επισιτιστική ανασφάλεια μέσω του ΜΠΟΡΟΥΜΕ και της ένωσης ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ.


Προσφέρει τα σχολικά γεύματα στους νέους του ΕΕΚΝΑ

Από το 2015, ο Γρηγόρης στηρίζει έμπρακτα το Ειδικό Κέντρο Κράτησης Νέων στην Αυλώνα, προσφέροντας καθημερινά το σχολικό γεύμα στους ανήλικους κρατουμένους. Με αυτό τον τρόπο, τους δίνει ένα επιπλέον κίνητρο να συμμετέχουν ενεργά σε όλες τις σχολικές δραστηριότητες, να ολοκληρώσουν τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, να προετοιμαστούν για τις πανελλαδικές εξετάσεις και να οραματιστούν το μέλλον τους με αισιοδοξία.

Καλύπτει τις ανάγκες των σχολικών γευμάτων σε 2 Σωματεία

Ο Γρηγόρης διέθεσε ένα σημαντικό ποσό από τα έσοδα των επετειακών του θερμός, για να εξασφαλίσει τα σχολικά γεύματα για το έτος 2022-2023 σε όλα τα παιδιά των Σωματείων Φίλοι του Παιδιού & Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.


Πιστεύει σε μία Κοινωνία Ισότητας & Δικαιοσύνης

Το 2021 ο Γρηγόρης εντάχθηκε στην πρωτοβουλία του ΚΕΑΝ και του Diversity Charter της Ευρωπαϊκής Ένωσης, υπογράφοντας τη Χάρτα Διαφορετικότητας για τις Ελληνικές Επιχειρήσεις. Ο Γρηγόρης υποστηρίζει τη διαφορετικότητα στο περιβάλλον εργασίας και επιλέγει εργαζομένους με βάση αντικειμενικά κριτήρια αξιολόγησης, δίνοντας ίσες ευκαιρίες σε όλους. Οι άνθρωποι του Γρηγόρη, εκπαιδεύονται, εξειδικεύονται και αναπτύσσονται σε ένα δυναμικό και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας, με αμφίδρομη επικοινωνία, αρμονική συνεργασία και κατανόηση.


Στηρίζει τις εξυπηρετούμενες γυναίκες στο κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ

Το 2023, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, ό Γρηγόρης στήριξε το έργο του  κέντρου για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα ΔΙΟΤΙΜΑ, το οποίο έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών.

Στηρίζει τις Τοπικές Κοινωνίες

Ο Γρηγόρης αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας, τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν, αλλά και τις περιόδους κρίσης που μπορεί να προκύψουν και στέκεται δίπλα στις τοπικές κοινωνίας, προσφέροντας δωρεάν καφέ και σε πυροσβέστες και σώματα ασφαλείας που επιχειρούν σε μέτωπα πυρκαγιάς, κ.α.