Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Περιβάλλον

• Ο Γρηγόρης αναλαμβάνει πρωτοβουλίες που αφορούν στο περιβάλλον με επίκεντρο τη μείωση του πλαστικού. Συγκεκριμένα, εμπλουτίζει με νέα σχέδια την γκάμα των επαναχρησιμοποιούμενων θερμός, συμπεριλαμβάνοντας μία πρωτοποριακή πρόταση που διαθέτει επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι καθώς και νέο μπουκάλι νερού, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζει την παροχή έκπτωσης στον καφέ στους καταναλωτές που χρησιμοποιούν το θερμός τους. Με αυτό τον τρόπο δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να «φτιάξουμε όλοι μαζί έναν πιο πράσινο κόσμο». Επίσης, σε συνεργασία με τη Melissa δημιουργεί την ιδέα με το καλαμάκι – μακαρόνι το οποίο διατίθεται σε όλα τα καταστήματα. Στο ίδιο πλαίσιο, μειώνει το πλαστικό έως 20% στο ποτήρι του καφέ και αντικαθιστά τα πλαστικά μπολ σαλάτας με μπολ από χαρτί kraft.

• Επειδή η προστασία του περιβάλλοντος είναι υπόθεση όλων μας, ο Γρηγόρης με έντονη τη συναίσθηση του χρέους που έχει απέναντι στο κοινωνικό σύνολο, επενδύει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ορθή διαχείριση των αποβλήτων και των φυσικών πόρων. Για την βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων υλοποιούνται συνεχώς περιβαλλοντικά προγράμματα:
- Για την ανακύκλωση χαρτιού, λαμπτήρων, μελανιών και toners έχουν τοποθετηθεί ειδικοί κάδοι συλλογής στα γραφεία της εταιρίας για την προώθησή τους σε εταιρία ανακύκλωσης.
- Γίνεται συνεχής παρακολούθηση κατανάλωσης ενέργειας στα γραφεία της εταιρίας.
- Για τη διαχείριση των απορριμμάτων από τις εγκαταστάσεις της εταιρίας έχει συναφθεί συνεργασία με φορείς εναλλακτικής διαχείρισης, όπως ο ΑΦΗΣ για την ανακύκλωση των μπαταριών και η ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε. για την ανακύκλωση των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων.
- Γίνεται διαχωρισμός απορριμμάτων (σε όσα καταστήματα είναι εφικτό)
- Γίνεται ανακύκλωση μαγειρικών λιπών – ελαίων (σε όσα καταστήματα είναι εφικτό)
- Συνεχής ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων σε γραφεία και καταστήματα σε θέματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης και ορθής Διαχείρισης Αποβλήτων.