Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

2 βραβεία για τον Γρηγόρη στα φετινά Peak Performance Awards 26/10/2020

Gold στην κατηγορία Best Performance in Food & Beverages
Βronze στην κατηγορία Best Campaigns in Performance Marketing

Ο θεσμός των Peak Awards επιβράβευσε για 4η συνεχή χρονιά τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing, παρουσιάζοντας την καθοριστική σημασία του για το χτίσιμο και την εδραίωση ενός brand στην αγορά.

Στα φετινά Peak Performance Marketing Awards 2020, ο Γρηγόρης ξεχώρισε, αποδεικνύοντας το θετικό αντίκτυπο και την αποτελεσματικότητα των ολοκληρωμένων στρατηγικών marketing που εφαρμόζει, όχι μόνο σε παραδοσιακά, αλλά και σε ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας.

Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με την MEDIACUBE,  απέσπασε το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Performance in Food & Beverages» και το χάλκινο στην «Best Campaigns In Performance Marketing». Τα δύο αυτά βραβεία  απέδειξαν ότι η σωστή χρήση όλων των διαθέσιμων καναλιών έχει εξαιρετικά αποτελέσματα, καθώς η εταιρία παρουσίασε αφενός επιτυχημένα conversions σε όλα τα κανάλια και αφετέρου έλεγχο των KPI’s.  

Ο Γρηγόρης, μαζί με τη MEDIACUBE, σχεδιάζει και υλοποιεί μία  360° Digital Marketing στρατηγική με έμφαση στο performance & στο lead generation, σκοπεύοντας να γίνει η κορυφαία επιλογή στη συνείδηση των καταναλωτών

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά,  να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

 Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 48 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  

Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 Facebook: gregorysgr 
Website: gregorys.gr
Ιnstagram: gregorysgr