Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Στις 25 Ιανουαρίου ο ΓΡΗΓΟΡΗΣ έχει τη γιορτή του και κερνάει! 21/01/2021

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης, η μοναδική ελληνική εταιρία καφέ & φαγητού που έχει όνομα, γιορτάζει και ετοιμάζει κεράσματα, εκπλήξεις και δώρα για τους αγαπημένους του πελάτες!   

Έτσι λοιπόν, ανήμερα της γιορτής, σε όλα τα καταστήματα Γρηγόρης με κάθε παραγγελία take away ή delivery, η νέα αγαπημένη γκοφρέτα Γρηγόρης θα προσφέρεται σαν κέρασμα σε όλους τους πελάτες. Επιπλέον,  το καφεδάκι για όλους τους Γρηγόρηδες και τις Γρηγορίες θα είναι κερασμένο από τον συνονόματο Γρηγόρη!

Όμως, οι εκπλήξεις δε σταματούν εδώ! Ο Γρηγόρης έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό διαγωνισμό, όπου θα κεράσει το πρωινό της επιλογής τους σε 20 τυχερούς για να το απολαύσουν με το αγαπημένο τους πρόσωπο που θα προτείνουν.  Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι στη σελίδα του Γρηγόρη στο Facebook & το Instagram για να λάβετε και εσείς μέρος στο διαγωνισμό!

Η γιορτή του Γρηγόρη πλησιάζει, οπότε μην χάσετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε κάποιο από τα καταστήματά του ή να παραγγείλετε online στο www.gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Γρηγόρης e-order ή τηλεφωνικά στο 2130400400!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

 Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr