Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Γλυκιές γεύσεις που συναρπάζουν με την υπογραφή του Γρηγόρη 22/03/2021

Ο Γρηγόρης μας κάνει την έκπληξη, με τρία πεντανόστιμα γλυκίσματα που έρχονται να γλυκάνουν την καθημερινότητά μας και να μας δώσουν ένα ακόμα λόγο να επισκεφθούμε κάποιο κατάστημά του. Ή ακόμη και να παραλάβουμε μέσω delivery, αν είμαστε στο σπίτι ή στο γραφείο.

Τα γλυκίσματα φέρουν την υπογραφή του Γρηγόρη και είναι παρασκευασμένα με μεράκι και πρώτες ύλες άριστης ποιότητας. Μικροί και μεγάλοι που έχουν αδυναμία στη ρευστή γέμιση της πραλίνας φουντουκιού, θα ενθουσιαστούν με το donataki full πραλίνα και το γεμιστό τσουρέκι με πραλίνα. Αλλά και όσοι νοσταλγούν γεύσεις από τα παιδικά τους χρόνια, η αγαπημένη πάστα φλώρα ροδάκινο θα τους ενθουσιάσει. Απολαυστική, αυθεντική και εξαιρετικά τραγανή, ικανοποιεί ακόμη και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ανακαλύψτε και εσείς τις γλυκιές αυτές απολαύσεις, σε ένα κατάστημα Γρηγόρης ή παραγγείλτε online από το gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής e-order!

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ και των γεύσεών του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους! 

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr