Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης δίνει δεύτερη ζωή στον καφέ 18/04/2022

Ο Γρηγόρης ως ένα “πράσινο” brand, τηρεί μία υπεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον και υλοποιεί διαρκώς καινοτόμες δράσεις με στόχο την προστασία του.

Το καινούργιο του εγχείρημα είναι να αξιοποιήσει τα υποπροϊόντα που προκύπτουν από την εκχύλιση του καφέ ως φυσικά λιπάσματα, συμβάλλοντας έτσι στην κυκλική οικονομία.  Για να το πετύχει αυτό, συνεργάζεται με την εταιρία Eco Brown, η οποία συλλέγει τα υποπροϊόντα καφέ από τα καταστήματα Γρηγόρης. Στη συνέχεια τα μεταφέρει στις εγκαταστάσεις της, όπου τα μετατρέπει σε εδαφοβελτιωτικά, που περιέχουν ουσίες πολύτιμες για την ανάπτυξη των φυτών.

Η συνεργασία έχει ξεκινήσει εδώ και ένα χρόνο και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά. Μέχρι στιγμής έχουν συλλεχθεί πάνω από 27 τόνοι καφέ από τα καταστήματα Γρηγόρης, τα οποία έχουν γίνει η πρώτη ύλη για τη δημιουργία άλλων χρήσιμων προϊόντων, ενώ παράλληλα έχει μειωθεί ο όγκος  των απορριμμάτων.

Στόχος του Γρηγόρη είναι η επέκταση του προγράμματος στο σύνολο των καταστημάτων του, έτσι ώστε να δώσει μία δεύτερη ζωή στον καφέ του.

Μειώνουμε τη χρήση των υποπροϊόντων καφέ για ένα κόσμο πιο πράσινο και ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr