Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο με νέο donut για… “δάγκωμα”! 08/02/2022

Η μέρα των ερωτευμένων πλησιάζει και ο Γρηγόρης είναι έτοιμος να την υποδεχτεί με πολλή αγάπη και με ένα νέο προϊόν «από καρδιάς»!

Το donut λουκουμάς έχει σχήμα καρδιάς & γεύση ακαταμάχητη, που θα συναρπάσει όλους τους ερωτευμένους και… όχι μόνο! Μπορείτε να το προσφέρετε στο άλλο σας μισό και να δείξετε την αγάπη σας με ένα ευφάνταστο τρόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα κατάστημα Γρηγόρης ή να παραγγείλετε online από το gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής e-order.  

Σε αυτό το εορταστικό πνεύμα, ο Γρηγόρης έχει ετοιμάσει τον πιο «αγαπησιάρικο» διαγωνισμό στα Social Media, όπου 1 τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει δωρεάν πρωινό για 7 μέρες και 5 ακόμα που θα κερδίσουν δωρεάν καφέ & donut.  

Χρόνια Πολλά σε όλους τους ερωτευμένους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr