Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο…με Love Donut! 13/02/2023

Αθήνα, 13 Φεβρουαρίου 2023

Ο Γρηγόρης γιορτάζει την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου με το Love Donut. Ένα προϊόν φτιαγμένο με αγάπη για όλους τους ερωτευμένους, και όχι μόνο!

Το Love Donut, με γέμιση φράουλα, είναι «ντυμένο» στα ροζ. Με χρωματιστές τρούφες σε σχήμα καρδιάς και ροζ επικάλυψη, προκαλεί τις αισθήσεις και μας προσκαλεί να απολαύσουμε την ξεχωριστή γεύση του. Στο σπίτι, στο γραφείο, ή on the go, με το αγαπημένο μας πρόσωπο ή μόνοι, το Love Donut υπόσχεται να μας φτιάξει τη μέρα.

Το νέο  προϊόν θα είναι διαθέσιμο όλη την εβδομάδα του Αγίου Βαλεντίνου στα καταστήματα Γρηγόρης και online στο www.gregorys.gr ή στην εφαρμογή Gregory’s e-order App. Μείνετε συντονισμένοι στη σελίδα του Γρηγόρη στο Instagram για να δηλώσετε συμμετοχή στον «αγαπησιάρικο» διαγωνισμό,  όπου ένα τυχερό ζευγάρι θα κερδίσει το πρωινό του για μία εβδομάδα και άλλα πέντε θα κερδίσουν δωρεάν καφέ & donutάκια full πραλίνα για απόλαυση στο φουλ.

Happy Valentine’s Day!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr