Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης καλωσορίζει τους καταναλωτές του με νέα εικόνα! 21/02/2017

Ο Γρηγόρης, ανανεώνει την εταιρική του εικόνα και παρουσιάζει το νέο του λογοτύπο, που είναι πια απλά το όνομά του. Με τη νέα αυτή αισθητική προσέγγιση, η εταιρία επιθυμεί να αναδείξει την αμεσότητα και τις αξίες, που τη χαρακτηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια. Με ένα απλό, χειρόγραφο, ανθρώπινο λογότυπο και με τη σιγουριά και την αυτοπεποίθηση της υπογραφής του Γρηγόρη, η νέα εικόνα είναι ακόμη πιο φιλική και προσιτή για τους καταναλωτές.

Τη νέα εικόνα του Γρηγόρη επιμελήθηκαν ο Poka-Yio και το δημιουργικό γραφείο BOB STUDIO, ενώ για τη δημιουργία του λογοτύπου, σχεδίαστηκε μια γραμματοσειρά αποκλειστικά για τον Γρηγόρη. Το νέο λογότυπο εμφανίζεται μέσω των νέων συσκευασιών, οπού χάρη στη φρεσκάδα και το χιούμορ τους, μεταδίδουν μια νότα αισιοδοξίας, στην καθημερινότητα των φίλων του Γρηγόρη. Σταδιακά, ολοκληρώνονται οι αλλαγές των επιγραφών αλλά και των υπόλοιπων υλικών, σε όλα τα καταστήματα της εταιρίας στη χώρα αλλά και στο εξωτερικό.

Ο Γρηγόρης, μια αμιγώς ελληνική, οικογενειακή, εταιρία, είναι η 8η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ στην Ευρώπη και με όχημα τη νέα του εικόνα επεκτείνεται στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Ο διευθύνων σύμβουλος του Γρηγόρη, κ. Βλάσσης Γεωργάτος, αναφερόμενος στην αλλαγή αυτή, επισήμανε: «Ο Γρηγόρης μεγαλώνει, εξελίσσσεται και σήμερα παρουσιάζει μια νέα σύγχρονη εικόνα. Σκόπος μας είναι να αναδείξουμε όλα αυτά που πρεσβεύει τόσα χρόνια ο Γρηγόρης και έχουν κερδίσει την αγάπη των καταναλωτών. Η καινούργια μας ταυτότητα ενισχύει ακόμη περισσότερο την αμεσότητα που μας χαρακτηρίζει και είμαστε βέβαιοι πως θα αγαπηθεί από τους πελάτες μας και θα γίνει κομμάτι της καθημερινής τους απόλαυσης.Εξελισσόμαστε αλλά ταυτόχρονα παραμένουμε πιστοί στην ποιότητα και στις αξίες που μας χαρακτηρίζουν, με τους καταναλωτές και τις ανάγκες τους να βρίσκονται στο επίκεντρο της φιλοσοφίας μας».

Για τον Γρηγόρη: Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 45 ετών, σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε ευρωπαϊκή κατάταξη, περιλαμβάνει πάνω από 300 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 250.000 επισκέπτες καθημερινά. Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Xριστιάνα Μπόχαλη Τηλ: 210 9604200, εσωτ. 108, email: christiana.bochali@msps.net