Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

O Γρηγόρης στέκεται δίπλα στους ανθρώπους της πρώτης γραμμής 04/08/2021

Aνακοίνωση
Η εταιρεία Γρηγόρης, αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνει η χώρα μας, προσφέρει δωρεάν καφέ, φαγητό και νερό σε Πυροσβέστες και Αστυνομικούς, από τα παρακάτω καταστήματα:

• Γεωργίου Λύρα 19, Κηφισιά
• Λεωφ. Θησέως 1Α & Δελβίνου, Νέα Ερυθραία
• Πλατεία Ελαιών 42, Κάτω Κηφισιά
• 19ο χλμ ΝΕΟ Αθηνών - Λαμίας, Νέα Ερυθραία

Με αυτή την κίνηση, ο Γρηγόρης θέλει να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και να τους στηρίξει δίνοντάς τους δύναμη να συνεχίσουν. 


Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  
Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr