Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

O Γρηγόρης στο efood! 21/12/2020

O Γρηγόρης εγκαινιάζει τη συνεργασία του με το efood, και φέρνει στην πόρτα σας τον αγαπημένο σας καφέ, το πρωινό σας, καθώς και φρεσκοψημένες πίτες, δροσερές σαλάτες, λαχταριστά σάντουιτς και μία μεγάλη ποικιλία από γλυκίσματα!

Ο Γρηγόρης έχοντας ως γνώμονα την καλύτερη εμπειρία και εξυπηρέτηση των καταναλωτών, έρχεται να προσφέρει ακόμα περισσότερες δυνατότητες επιλογών, για να είναι δίπλα τους όπου και αν βρίσκονται! Έτσι, μέσα απ’ την πλατφόρμα delivery του efood, ανοίγει ένα επιπλέον κανάλι επικοινωνίας, προσεγγίζοντας όλο και περισσοτέρους νέους καταναλωτές.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γρηγόρης είναι η πρώτη εταιρία που έχει ενοποιήσει πλήρως τα συστήματά της με τις οnline πλατφόρμες delivery, έτσι ώστε κατάλογοι, διαθεσιμότητες και παραγγελίες να ενημερώνονται αυτοματοποιημένα και real time, με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Τα καταστήματα Γρηγόρης συνεχίζουν να παραμένουν ανοιχτά για το καταναλωτικό κοινό με take away και delivery, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας.

Εκτός από την επιλογή της παραγγελίας μέσω του efood, μπορείτε να παραγγείλετε online στο www.gregorys.gr ή μέσω της εφαρμογής Γρηγόρης e-order, ή και τηλεφωνικά στο 213 0400400.

Ο Γρηγόρης φέρνει στην πόρτα του σπιτιού σας το πρωινό, το brunch ή το μεσημεριανό σας γεύμα!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

 Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 48 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  
Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 

Website: www.gregorys.gr  
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr