Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Xρυσό Bραβείο για τον Γρηγόρη στα φετινά Peak Performance Awards 17/09/2021

Gold στην κατηγορία Best Performance in Food & Beverages

Ο θεσμός των Peak Awards επιβράβευσε για 5η συνεχή χρονιά τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing, προβάλλοντας την καθοριστική σημασία του για το χτίσιμο και την εδραίωση ενός brand στην αγορά.

Για ακόμα μια φορά, ο Γρηγόρης ξεχώρισε, αποδεικνύοντας ότι οι ολοκληρωμένες στρατηγικές Marketing που εφαρμόζει, τόσο σε παραδοσιακά όσο και σε ψηφιακά κανάλια επικοινωνίας, έχουν θετικό αντίκτυπο και είναι αποτελεσματικές.

Ο Γρηγόρης σε συνεργασία με την MEDIACUBE απέσπασε για 2η συνεχόμενη χρονιά το χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Best Performance in Food & Beverages».

Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση της 360° Digital Marketing στρατηγικής από την MEDIACUBE, με έμφαση στο Performance και στο lead generation, είχε στόχο την ανάδειξη του Γρηγόρη ως κορυφαία επιλογή στη συνείδηση των καταναλωτών. Αυτό επισφραγίστηκε από το γεγονός ότι η εταιρεία παρουσίασε επιτυχημένα conversions σε όλα τα κανάλια, μέσω ολοκληρωμένης και καλά σχεδιασμένης στρατηγικής, που ακολουθεί και επηρεάζει στοχευμένα το Customer Lifecycle & Loyalty.

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr