Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Τομείς δραστηριότητας

Γρηγόρης Φουρνίσματα

 Το 2013 ο Γρηγόρης προχώρησε σε διεύρυνση του concept του, εμπλουτίζοντας την προϊοντική του πρόταση και δημιουργώντας το concept καταστήματος Γρηγόρης Φουρνίσματα.  

Το πρώτο κατάστημα Γρηγόρης Φουρνίσματα άνοιξε στον ΗΣΑΠ του Πειραιά. Σήμερα βρίσκονται σε λειτουργία καταστήματα, στην Αττική και σε δύο νησιά της Ελλάδας, τη Νάξο και τη Ρόδο.

Τα καταστήματα Γρηγόρης Φουρνίσματα διαθέτουν όλα τα προϊόντα του Γρηγόρη, όπως καφέ, ροφήματα, πίτες, σάντουιτς, σαλάτες. Παράλληλα, έχουν εμπλουτίσει τη γκάμα τους με φρεσκοψημένο ψωμί, προϊόντα αρτοποιίας αλλά και γλυκά ζαχαροπλαστικής όπως σοκολατόπιτα, πορτοκαλόπιτα, τούρτες και ατομικά γλυκίσματα.

 

Γρηγόρης Μικρό

Οι σύγχρονες συνθήκες ζωής και η ταχύτητα της καθημερινότητας, έκαναν επιτακτική την ανάγκη για τη δημιουργία ενός νέου concept καταστημάτων Γρηγόρη το 2014, τα Γρηγόρης Μικρό.

Τα καταστήματα αυτά αναπτύσσονται μέσα σε χώρους βενζινάδικων ΕΚΟ ή BP, σε συνεργασία με τα Ελληνικά Πετρέλαια. Στόχος τους είναι να καλύψουν τις ανάγκες άμεσου και γρήγορου ανεφοδιασμού των επισκεπτών στα συγκεκριμένα βενζινάδικα, με ποιοτικό καφέ και φαγώσιμα. Διαθέτουν την πλήρη γκάμα του Γρηγόρη σε ροφήματα και μια επιλογή των προτάσεων του Γρηγόρη σε πίτες και γλυκίσματα, ενώ παράλληλα μπορεί κανείς να βρει συσκευασμένα σάντουιτς και σαλάτες.