Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Franchise: Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη διαδικασία υποβολής αίτησης για franchise του Γρηγόρη;

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά ΕΔΩ, ή να μας τηλεφωνήσετε (2109971170 ή 2109971333) αλλά και στο mail: info@gregorysfranchise.gr Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε!

Χρειάζομαι προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης για να γίνω franchisee του Γρηγόρη;

Προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης είναι επιθυμητή. Όμως η ομάδα του Γρηγόρη, έχοντας αποκτήσει μία πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση, μπορεί να σας παρέχει όλη την εκπαίδευση που θα χρειαστείτε ακόμα και αν δεν έχετε εμπειρία στην εστίαση.

Παρέχεται εκπαίδευση σε υποψήφιους franchisee; Πόσο καιρό είναι;

Φυσικά, παρέχεται εκπαίδευση η οποία αποτελεί προϋπόθεση από όλους τους υποψήφιους franchisee να ολοκληρώσουν το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα ώστε να αναλάβουν το δικό τους κατάστημα προετοιμασμένοι σωστά. Γενικά, η εκπαίδευση πραγματοποιείται από περίπου σε 1 με 1,5 μήνα και γίνεται με στα κεντρικά, με e-learning και με πρακτική απασχόληση σε κατάστημα.

Μπορώ να αγοράσω ένα Γρηγόρη με τα μέλη της οικογένειάς μου ή να το αγοράσω για τα παιδιά μου;

Φυσικά και μπορείτε. Σημαντική προϋπόθεση είναι το άτομο στο οποίο θα μεταβιβαστεί το κατάστημα Γρηγόρης να έχει ολοκληρώσει την εκπαίδευσή μας. Κάτι τέτοιο είναι απαραίτητο, καθώς διασφαλίζει τη σταθερή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι εκατοντάδες χιλιάδες καθημερινοί μας πελάτες.

Ποια υποστήριξη προσφέρετε πέρα από την αρχική κατάρτιση;

Σας προσφέρουμε συνεχή υποστήριξη στον κάθε έναν franchisee ξεχωριστά, παρέχοντας του έναν δικό του προσωπικό σύμβουλο λειτουργίας και ανάπτυξης καταστήματος ο οποίος είναι δίπλα σας στον συνεργάτη από την 1η μέρα.

Ποια είναι η κερδοφορία από ένα κατάστημα Γρηγόρη;

Η κερδοφορία εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μοντέλο λειτουργίας, αλλά και από την δική σας προσπάθεια να λειτουργείτε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας.

Υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσω περισσότερα από ένα καταστήματα Γρηγόρη;

Η ανάπτυξη εντός του δικτύου των υφισταμένων franchisee αποτελεί επιθυμία του Γρηγόρη και αποδεικνύεται μέσα από το 30% των συνεργατών που διαθέτει περισσότερα από ένα καταστήματα στο δίκτυο.

Ποιος επιλέγει την τοποθεσία για ένα νέο κατάστημα;

Ο υποψήφιος franchisee επιλέγει την περιοχή δραστηριοποίησης για ένα νέο Γρηγόρη και σε συνεργασία με το τμήμα Real Estate της εταιρείας επιλέγεται η ακριβής τοποθεσία του καταστήματος.

Διαθέτω ένα ιδανικό ακίνητο ή κατάστημα. Θα το αναπτύξει ο Γρηγόρης και θα μου δώσει το franchise;

Η διαδικασία επιλογής σημείου είναι ξεχωριστή από τη διαδικασία επιλογής franchisee. Λαμβάνουμε την απόφαση να αναπτύξουμε μια τοποθεσία γιατί πιστεύουμε ότι θα είναι επιτυχής. Ο Γρηγόρης, διαχειρίζεται όλη την αξιολόγηση του σημείου. Εάν διαθέτετε ένα ακίνητο που σας ενδιαφέρει, ή επιθυμείτε να μετατρέψετε το κατάστημα εστίασης που διαθέτετε σε κατάστημα Γρηγόρης, επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να σας δώσουμε επιπλέον πληροφορίες, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Θα πρέπει η κατασκευή του καταστήματος να γίνει από δικά σας συνεργεία ή μπορώ και με δικά μου;

Στο σύστημα franchise του Γρηγόρη τα σημεία σχεδιάζονται από εσωτερικό (in house) τμήμα αρχιτεκτόνων-μηχανικών, καθώς γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες του καταστήματος αλλά και τις απαιτήσεις των πελατών. Τα καταστήματά μας σχεδιάζονται με στόχο τη διασφάλιση της εμπειρίας του πελάτη και της απόδοσης που θα έχει σε εσάς τον franchisee μας. Όσον αφορά στην υλοποίηση του σχεδιασμού, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από εγκεκριμένα συνεργεία, είτε από συνεργεία που θα μας προτείνετε εσείς.