Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Franchise: Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Πώς μπορώ να ξεκινήσω τη διαδικασία υποβολής αίτησης για franchise του Γρηγόρη;

Μπορείτε να κάνετε αίτηση ηλεκτρονικά ΕΔΩ, ή να μας καλέσετε στο 2109971170 ή να στείλετε email στο : info@gregorysfranchise.gr 
Θα χαρούμε πολύ να σας ακούσουμε!

Χρειάζομαι προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης για να γίνω franchisee του Γρηγόρη;

Προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης είναι επιθυμητή. Όμως η ομάδα του Γρηγόρη, μπορεί να σας παρέχει όλη την εκπαίδευση που θα χρειαστείτε ακόμα και αν δεν έχετε εμπειρία στην εστίαση. Μία σχετική εμπειρία στον κλάδο της καφεστίασης είναι επιθυμητή αλλά όχι απαραίτητη, καθώς παρέχουμε πλήρη και δια βίου εκπαίδευση.

Παρέχεται εκπαίδευση σε υποψήφιους franchisee; Πόσο καιρό είναι;

Παρέχουμε δωρεάν ένα ολοκληρωμένο εκπαιδευτικό πρόγραμμα, διάρκειας 30 ημερών. Η εκπαιδευτική διαδικασία αποτελεί προϋπόθεση για όλους τους συνεργάτες franchisee, έτσι ώστε να είναι πλήρως καταρτισμένοι για να αναλάβουν το δικό τους κατάστημα.

Ποια υποστήριξη προσφέρετε πέρα από την αρχική κατάρτιση;

Ο κάθε συνεργάτης μας franchisee έχει το δικό του προσωπικό σύμβουλο λειτουργίας και ανάπτυξης, ο οποίος τον υποστηρίζει καθημερινά και τον καθοδηγεί για τη σωστή λειτουργία και ανάπτυξη του καταστήματός του.

Υπάρχει η δυνατότητα να αποκτήσω περισσότερα από ένα καταστήματα Γρηγόρη;

Φυσικά και υπάρχει. Στο Γρηγόρη αρκετοί συνεργάτες μας franchisee διαθέτουν πάνω από 1 κατάστημα, καθώς η φιλοσοφία μας είναι να επιβραβεύουμε τους άριστους λειτουργούς και να ενθαρρύνουμε τους φιλόδοξους συνεργάτες.

Ποιος επιλέγει την τοποθεσία για ένα νέο κατάστημα;

Ο υποψήφιος franchisee επιλέγει την περιοχή δραστηριοποίησής του και, στη συνέχεια, σε συνεργασία με το έμπειρο τμήμα Real Estate του Γρηγορη επιλέγεται η ακριβής τοποθεσία του καταστήματος.

Διαθέτω ένα ιδανικό ακίνητο ή κατάστημα. Θα το αναπτύξει ο Γρηγόρης και θα μου δώσει το franchise;

Η διαδικασία επιλογής σημείου είναι ξεχωριστή από τη διαδικασία επιλογής συνεργάτη franchisee. Εάν διαθέτετε ένα δικό σας ακίνητο, ή επιθυμείτε να μετατρέψετε το κατάστημα εστίασης που διαθέτετε σε κατάστημα Γρηγόρης, επικοινωνήστε μαζί μας, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Θα πρέπει η κατασκευή του καταστήματος να γίνει από δικά σας συνεργεία ή μπορώ και με δικά μου;

Στο σύστημα franchise του Γρηγόρη τα σημεία σχεδιάζονται από εσωτερικό (in house) τμήμα αρχιτεκτόνων-μηχανικών, καθώς γνωρίζουμε ακριβώς τις ανάγκες του καταστήματος και τις απαιτήσεις των πελατών. Τα καταστήματά μας σχεδιάζονται με στόχο τη δημιουργία μίας εξαιρετικής εμπειρίας του πελάτη και της απόδοσης που θα έχει σε εσάς τον συνεργάτη μας. Όσον αφορά στην υλοποίηση του σχεδιασμού, μπορεί να πραγματοποιηθεί είτε από εγκεκριμένα από εμάς συνεργεία, είτε από συνεργεία που θα μας προτείνετε εσείς.