Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Γίνε συνεργάτης Franchise Γρηγόρης!

Γίνε συνεργάτης Franchise Γρηγόρης!


Ξεκινώντας το 1972 από ένα μικρό κατάστημα στη Δάφνη, ο Γρηγόρης σήμερα μετρά περισσότερα από 360 franchise καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία εξυπηρετώντας καθημερινά πάνω από 250.000 καταναλωτές.

Η μεγάλη τεχνογνωσία και ειδίκευση του Γρηγόρη στο franchise καφέ, προέρχεται από την πολυετή εμπειρία του στην καφεστίαση, και τον καθιστά ένα από τα πιο επιτυχημένα franchise. Σήμερα, 49 χρόνια μετά, κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.

Η σιγουριά που χαρίζει η συνεργασία με ένα τόσο μεγάλο brand, του οποίου η αναγνωρισιμότητα αγγίζει το 100%* αποτελεί μία στέρεη βάση για την franchise επιχείρησή σας. Αυτό αποδεικνύεται από τους περισσότερους από 200 ικανοποιημένους συνεργάτες franchisee του Γρηγόρη,  από τους οποίους το 25% συνεργάζονται μαζί μας για πάνω από μία δεκαετία. Επιπλέον, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό των συνεργατών franchisee, που αγγίζει το 30, διαθέτει περισσότερα από ένα καταστήματα Γρηγόρης.

Στο Γρηγόρη, η ασφάλεια της franchise επένδυσής σας επιτυγχάνεται μέσω της συνεχούς καθοδήγησης & υποστήριξης που θα έχετε από την ομάδα μας, καθ’ όλη την διάρκεια της συνεργασίας. Μαζί αναπτύσσουμε την επιχείρησή σας, καθώς η επιτυχία σας είναι ο κοινός μας στόχος.

Το κάθε κατάστημα Γρηγόρης αποτελεί για εμάς μία μοναδική franchise επιχείρηση, με τις δικές της ανάγκες. Ξεκινάμε μαζί από την εύρεση της τοποθεσίας της  επιχείρησής σας, τη διαμόρφωση του χώρου καθώς και την επίβλεψή της, την εκπαίδευση σας αλλά και του προσωπικού με σύγχρονες μεθόδους e-learning. Σας παραδίδουμε ένα άρτιο και λειτουργικό κατάστημα και συνεχίζουμε την υποστήριξη της επιχείρησής σας:

  • Ανάπτυξη της Επιχείρησής σας: Ο δικός σας Σύμβουλος Λειτουργίας παρακολουθεί την απόδοση του καταστήματος και προτείνει εξειδικευμένες προτάσεις βελτίωσης δημιουργώντας κίνητρα για τη συνεχή σας εξέλιξη. Παράλληλα, δίνουμε συνεχώς κίνητρα στους συνεργάτες μας για βελτίωση μέσω ενός συστήματος πολιτικής επιβράβευσης.
  • Σύστημα Προμηθειών: Οι συνεργάτες μας επωφελούνται από τις ανταγωνιστικές τιμές, μειώνοντας σημαντικά τα κόστη της επιχείρησης μέσω του κεντρικού συστήματος προμηθειών & αγορών του Γρηγόρη.
  • Διασφάλιση & Παρακολούθηση Ποιότητας: Έχουμε εγκαταστήσει, εφαρμόζουμε και βελτιώνουμε συνεχώς ενιαίο Διαχειριστικό Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας, Ασφάλειας Τροφίμων και Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τα διεθνή Πρότυπα: ISO9001:2015ISO 22000:2018ISO 14001:2015,  πιστοποιημένο από τον διεθνώς αναγνωρισμένο και διαπιστευμένο φορέα πιστοποίησης TUV HELLAS.
  • Υποστήριξη Marketing: Πραγματοποιούμε σημαντικές επενδύσεις διενεργώντας προωθητικές ενέργειες & προσφέροντας υπηρεσίες προσαρμοσμένες ανά κατάστημα και περιοχή. Παρακολουθούμε τις νέες τάσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών δημιουργώντας συνεχώς νέα προϊόντα διευρύνοντας ακόμα περισσότερο τη μεγάλη ποικιλία του προϊοντικού μείγματος. Ταυτόχρονα, η ισχυρή παρουσία μας στα ψηφιακά και κοινωνικά μέσα ενημέρωσης εξασφαλίζει την ηγετική μας θέση στην αγορά, τους loyal καταναλωτές μας, και τελικώς την αύξηση των πωλήσεων του δικτύου.


Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο με τον καφέ, τις γεύσεις και τη φιλοξενία του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

*στην AττικήΓίνε και εσύ συνεργάτης μας!


Αν θέλεις κι εσύ να συνεργαστείς μαζί μας και να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας Γρηγόρη, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή επικοινώνησε μαζί μας στο 210 99 71 100 ή μέσω email στο info@gregorysfranchise.gr . Θα χαρούμε πολύ να σε συναντήσουμε!

*Υποχρεωτικά Πεδία