Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο δικός σου Γρηγόρης!

Το μεγαλύτερο δίκτυο μικρογευμάτων & καφέ στην Ελλάδα και 9η μεγαλύτερη εταιρία καφέ στην Ευρώπη!


Για να γίνεις σούπερ ήρωας για τον εαυτό σου και την οικογένειά σου δεν χρειάζεσαι κάπα. Χρειάζεσαι σιγουριά, αποφασιστικότητα, φιλοδοξία. Και μια ομάδα ανθρώπων πάντα δίπλα σου. Χρειάζεσαι έναν δικό σου Γρηγόρη.Η σιγουριά που σου δίνει το μεγαλύτερο δίκτυο καφέ και γρήγορου φαγητού στην Ελλάδα και 9η μεγαλύτερη εταιρία καφέ στην Ευρώπη, μπορεί να αποτελέσει την στερεή βάση για τα όνειρά σου και να σε βοηθήσει να γίνεις ο πραγματικός, καθημερινός ήρωας για αυτούς που αγαπάς.

Δεν το λέμε τυχαία: το αποδεικνύει η εμπειρία 48 ετών, τα περισσότερα από 360 καταστήματά μας σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, οι 250.000 άνθρωποι που μας προτιμούν κάθε μέρα.

Συνέχεια δίπλα σου

Τα εντυπωσιακά νούμερα αποτελούν ουσιαστική απόδειξη, χρειάζεται ωστόσο να συμπληρώνονται από έναν πολύ πιο σημαντικό παράγοντα: τον ανθρώπινο. Το κάθε κατάστημα Γρηγόρης είναι μία μοναδική επιχείρηση που υποστηρίζεται συνεχώς από εμάς. Γίνεται ολοένα και καλύτερη στην αποδοτικότητα, τις συνθήκες εργασίας και, τελικά, την κερδοφορία της. Είναι μια επιχείρηση που συνδυάζει και το κέρδος και την εργασιακή ικανοποίηση.

Ούτε αυτό το λέμε τυχαία: η εταιρεία αναδείχθηκε το 2009 ως ο δικαιοπάροχος με το Καλύτερο Εργασιακό Franchise Περιβάλλον (Best Franchise Workplace) και το 2008 ως το δίκτυο με την Καλύτερη Εσωτερική Οργάνωση (Best Internal Organization), ενώ ο Διευθ. Σύμβουλος της εταιρείας κ. Βλάσσης Γεωργάτος αναδείχθηκε δύο φορές, το 2010 και το 2015 σε Best Franchise Leader.

Επιπλέον, από το 2011 έως και το 2019, βραβεύεται κάθε χρόνο στα ετήσια βραβεία franchise για όλους τους τομείς της δραστηριότητάς του, από την αξία του προϊόντος, τις ενέργειες marketing, έως και την έντονη πελατοκεντρική του προσέγγιση . Παρακάτω τα βραβεία αναλυτικά:

 - 2011 & 2012 βραβείο Best Value for money product
 - 
2013 βραβείο Best customer oriented franchise 
 - 2014 βραβείο Best marketing campaign 
 - 2016 βραβείο Most loyal network
 - 2017  βραβείο Best use of technology για το e-order site και app
 - 2018 βραβείο Best Online Strategy για το e-order app

Γιατί ο Γρηγόρης πιστεύει ότι το μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας του το οφείλει στους ανθρώπους του, αφού ο ανθρώπινος παράγοντας, το φιλικό χαμόγελο και η σωστή εξυπηρέτηση δεν έχουν υποκατάστατα. Αυτό πρεσβεύει ο Γρηγόρης γιατί «αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό»Γίνε και εσύ συνεργάτης μας!


Αν θέλεις κι εσύ να συνεργαστείς μαζί μας και να γίνεις το νέο μέλος της οικογένειας Γρηγόρη, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα ή επικοινώνησε μαζί μας στο 210 99 71 100 ή μέσω email στο info@gregorysfranchise.gr . Θα χαρούμε πολύ να σε συναντήσουμε!

*Υποχρεωτικά Πεδία