Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Κάψουλες Espresso Γρηγόρης

Κάψουλες Espresso Γρηγόρης για το γραφείο ή το σπίτι! 

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ

Γιατί αν είστε πολλοί στο σπίτι ή στο γραφείο σίγουρα θα χρειαστείτε πολλές κάψουλες espresso! Με την μοναδική προσφορά δίνουμε την δυνατότητα να απολαύσεις περισσότερες κάψουλες σε ακόμα πιο συμφέρουσα τιμή.

Οι κάψουλες Γρηγόρης διατίθενται σε 3 επιλογές:

Espresso Classic - έντονη, δυνατή γεύση και πλούσιο σώμα

Espresso Arabica - γλυκόπιοτο με απαλή γεύση

Espresso Decaf - χωρίς καφεΐνη

Οι κάψουλες Espresso Γρηγόρης είναι ειδικά μελετημένες ώστε να προσφέρουν μοναδικό άρωμα και ξεχωριστή γεύση

Είναι συμβατές με τις μηχανές Nespresso®* και διατίθενται σε συσκευασία των 10 τεμαχίων

Για το γραφείο

Κατά την διάρκεια της ημέρας είναι σημαντικό στο γραφείο να απολαύσεις τον αγαπημένο σου espresso Γρηγόρης για να δώσεις ενέργεια στην ημέρα σου, να πάρεις δύναμη για το επόμενο meeting ή απλά να κάνεις ένα διάλειμμα με τους συναδέλφους σου. Με τις κάψουλες Espresso Γρηγόρης, σου φτιάχνουμε τη ημέρα στο γραφείο προσφέροντας διαφορετικές επιλογές για να δημιουργήσεις ένα εξαιρετικό φλυτζάνι καφέ.

Για το σπίτι

Με τις νέες κάψουλες Espresso Γρηγόρης μπορείς να απολαύσεις τη μοναδική τελετουργία του καφέ espresso από το σπίτι. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι κάψουλες Espresso Γρηγόρης και μηχανή που να λειτουργεί με κάψουλες Nespresso®*. Κάθε μία κάψουλα έχει το δικό της ξεχωριστό γευστικό προφίλ και προσφέρει μία εμπειρία αισθήσεων στο φλυτζάνι σου.

Γιατί… είναι ωραίο να μπορείς να φτιάξεις τον καφέ σου, όπως αγαπάς, κάθε στιγμή.

Συμβατότητα

Οι κάψουλες Espresso Γρηγόρης είναι συμβατές με τις ακόλουθες μηχανές Nespresso: U, Inissia, Citiz, Essenza, Expert, Prodigio, Pixie, Latissima, Gran Maestria

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις κάψουλες Espresso Γρηγόρης και τη συμβατότητά τους με τη μηχανή σας, στείλτε email στο info@gregorys.gr

*Nespresso®* Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με την Γρηγόρης ΑΒΕΕ.