Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Όροι Διαγωνισμού "Η Επέλαση των Ξωτικών"

Όροι συμμετοχής στον Διαγωνισμό «H επέλαση των Ξωτικών» & Aποτελέσματα Κλήρωσης 
Νικητές:

ΚΩΣΤΑΣ  Χατζηαφράτης
Thanos Stamatis
Aggeliki Kontomina
Foteini Exarchou Grigoropoulou
Vasilis Mpasdekis
Μαρία  Καλλίνικου
Μαρια Χαραλαμπιδη 
chrisa tzortzi
Δαναη Βλαχου
Χριστίνα Μανιάτη
βασιλης ραμπαουνης 
Thanasis Porpodas
νικος Παπαδημητριου 
Eleanna Christodoulou
Marily Topouzoglou
Παναγιωτης Μαυρουκακης
Αγγελικη Π.
Μαρία Νικολαΐδης
ΠΕΓΚΥ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗ
ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Κατερινα Αποστολοπουλου
Κατερίνα  Σταρακη 
Αλεξάνδρα  Τζώρτζη 
ΒΙΛΛΥ  ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥ 
ΗΣΑΪΑ  ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ 
Evi Ouzouni
Eleni Vidali
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΑΚΗ
Άρτεμις Βλασταράκου
ΑΘΗΝΆ  ΜΑΥΡΟΥΔΗ 
Anna Eleftheroti
Κ. Ανδρεάδης
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΓΑΒΑΛΑΚΗΣ
Αναστάσιος Κολικονιάρης 
Θεοδωρος Μουρατης
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΚΙΟΥΡΤΣΙΔΑΚΗΣ
ΜΑΧΗ ΡΟΖΙΚ
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΟΥΝΙΑΔΗΣ
ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟΥ
Dimitra Kappou
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΗΛΙΩΝΗ
ΘΕΟΔΩΡΑ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ
Sofaki Minnie
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΜΠΑΛΟΥ
Lina Mourgi
Ρέα Κρεμμύδα
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΡΟΜΗΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΥ
Χλόη Ονουφρίου
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΡΕΛΑΤΟΣ

Επιλαχόντες Νικητές:

Μαρια Στρατηγου
Παναγιώτης Κότσαρης
Koralia Triadafillopoulou
Αννα  Κίτση 
Βάσω  Σταυρουλάκη
Livaditi Niki
Νίκος  Παπαναστασίου 
Γεώργιος Λαζάρου
ΣΟΦΙΑ  ΓΙΑΝΝΕΤΣΟΥ 
Νικος Λαμπρακης
Kostas Makris
Marilena Skaraki
Filippos Giannakas
Dionisis Zivas
Ευδοκια Μακανταση
ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΚΟΥΜΗΣ
stefanos souvleros
ΜΙΚΡΟΙ  ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ
Sameh Khamis
Σωτήρης  Κερασιώτης
ΑΡΙΣΤΟΚΛΗΣ  ΦΙΛΙΤΗΣ
Ανδριανη  Μαρκαντωνη 
Ioanna Pilati
Eleftheria Zouridou
Κωνσταντίνος Κοτσυφός
ΔΗΜΉΤΡΗΣ  ΜΩΥΣΙΆΔΗΣ 
Χριστίνα Κιουράνη
Μαρίνος Μπενάτος
Holly Karagianni
ΦΩΤΕΙΝΗ ΦΩΤΙΟΥ
ΑΝΝΑ ΚΕΜΟΥ
Manos Mountrakis
Kwnstantinos Karanasios
Δανάη Χατζηπολυχρόνη
ΜΑΡΙΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ
ΘΑΛΕΙΑ ΚΡΙΣΙΛΙΑ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΠΑΜΠΑΛΟΥ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΡΟΙΟΠΟΥΛΟΣ
Λία Αρχοντοπούλου
Δημήτρης Κουρτάκης
ΛΥΔΙΑ ΠΑΠΑΕΥΑΓΓΕΛΟΥ
Dimitra Panagiwtopoulou
ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
tasos vasileiou
ΜΑΡΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Lida Kontzedaki
Λωρα Αγγελου
κωνσταντινος  παθεκας
Αναστασιος Μπανος


1. ΠΡΟΟΙΜΙΟ

 1.1 H εταιρεία “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ” (έδρα Άλιμος Αττικής, Αρχαίου Θεάτρου 8, τηλ. 210-9971100), εφεξής η «Διοργανώτρια», διορ­γα­νώ­νει προω­θητική ενέργεια & διαγωνισμό με τίτλο H επέλαση των Ξωτικών” (εφεξής «ο Διαγωνισμός»).

1.2Στον Διαγωνισμό δικαιούνται να λάβουν μέρος μόνον πρόσωπα ηλικίας άνω των 18 ετών που δια­μέ­νουν νόμιμα στην Ελλάδα και τα οποία έχουν πλήρη δικαιοπρακτική ικανότητα. Εξαιρούνται οι εργαζό­μενοι στον όμιλο εταιρειών ΓΡΗΓΟΡΗΣ, στα franchise καταστήματα της ΓΡΗΓΟΡΗΣ, οι σύζυγοι, καθώς και οι συγγενείς αυτών έως και δευτέρου (Β) βαθμού.

1.3 Ο Διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω του mobile application Gregory’s eorder και μέσω του ιστότοπου gregorys.gr της Διοργανώτριας κατά την χρονική περίοδο από 22-11-2018 έως 27-11-2018 (και ώρα 23:59), με σκοπό οι συμμετέχοντες που θα λάβουν μέρος στον Διαγωνισμό να αποκτή­σουν ένα από τα δώρα που αναφέρονται στη συνέχεια.

1.4 H παραλαβή των Δώρων του Διαγωνισμού συνεπάγεται αυτοδικαίως και αυτομάτως την ανεπιφύλακτη και πλήρη αποδοχή από τους χρήστες των Όρων Συμμετοχής του Διαγωνισμού

 2. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ

Στον διαγωνισμό συμμετέχουν αυτόματα όλοι όσοι προβαίνουν σε παραγγελίες μέσω mobile application Gregory’s eorder  ή / και του ιστότοπου www.gregorys.gr, με μόνη την ολοκλήρωση της υποβολής της παραγγελίας τους κατά την διάρκεια του διαγωνισμού.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να κάνουν ή να έχουν κάνει εγγραφή χρήση στο mobile application Gregory’s eorder  http://onelink.to/gregorysapp ή στον ιστότοπο www.gregorys.gr, να συνδεθούν με τα στοιχεία τους και να καταχωρήσουν την παραγγελία τους.

Με κάθε ολοκλήρωση παραγγελίας, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μία συμμετοχή στην κλήρωση για να κερδίσουν τα παρακάτω δώρα.  Ολοκληρωμένες παραγγελίες θεωρούνται μόνο οι παραγγελίες που γίνονται δεκτές από το σύστημα, δηλαδή όσες είναι κατά ποσό ίσες ή μεγαλύτερες με το ελάχιστο απαιτούμενο ποσό παραγγελίας για e order delivery μέσω app ή site όπως αυτό ορίζεται από την υπηρεσία.

 3. ΔΩΡΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

 

Πενήντα (50) τυχεροί νικητές θα κερδίσουν μια πρόσκληση για το Πάρτυ εγκαινίων «Η επέλαση των ξωτικών» που θα γίνει την 01-12-2018 (16:00 μ.μ. έως τις 20:00 μ.μ) στην Τεχνόπολη στο Γκάζι για δύο (2) άτομα. 

 4. ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΝΙΚΗΤΩΝ

Η ανάδειξη των τυχερών νικητών θα γίνει με την πραγματοποίηση κλήρωσης όπως ορίζεται παρακάτω:

4.1 Δικαιούνται να συμμετέχουν στην κλήρωση  όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει παραγγελία αποκλειστικά από το mobile application Gregory’s eorder κατά την χρονική περίοδο από 22-11-2018 έως 27-11-2018 (και ώρα 23:59). Από την κλήρωση θα αναδειχθούν πενήντα (50) νικητές και πενήντα (50) επιλαχόντες για την περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τους Νικητές ή δεν επαληθευθεί η εγκυρότητα της συμμετοχής τους ή αυτοί δεν αποδεχθούν το δώρο του ή η συμμετοχή τους ακυρωθεί λόγω παράβασης των όρων του δ ιαγωνισμού. Οι πενήντα (50) επιλαχόντες θα υπεισέρχονται στη θέση νικητή, εφόσον τούτο απαιτηθεί, σύμφωνα με τη σειρά κλήρωσής τους.

4.2 Δεδομένου ότι ο Διαγωνισμός αποτελεί προωθητική ενέργεια της Διοργανώτριας, από του κληρωθέντες Νικητές (προσωρινούς Νικητές) ως οριστικοί Νικητές θα αναδειχθούν μόνο όσοι αποδεχθούν το δώρο τους και παρέχουν την συγκατάθεσή τους για την αναφορά του ονόματός τους κατά την προβολή από την Διοργανώτρια των αποτελεσμάτων.

4.3 Στην συνέχεια  η Διοργανώτρια θα επικοινωνήσει με τους οριστικούς Νικητές μέσω τηλέφωνου ή email στα στοιχεία επικοινωνίας που οι ίδιοι έχουν παράσχει μέσω του mobile app ή του site (κατά την εγγραφή τους), προκειμένου να ενημερώσει αυτού για τον τρόπο παραλαβής του δώρου τους.

4.4 Τα δώρα που θα διατεθούν από τη Διοργανώτρια στο πλαίσιο του Διαγω­νι­σμού, ορίζονται από αυτήν και αποκλείεται η ανταλλαγή τους με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή τους με μετρητά. Τα δώρα είναι απολύτως προσωποπαγή, ανεπίδεκτα μεταβιβάσεως, μοναδικά και δεν αντικαθίστανται.

4.5 Η ανάδειξη των Νικητών  (και των επιλαχόντων) θα γίνει με κλήρωση που θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικού συστήματος που διαθέ­τει η εταιρεία “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ” και το οποίο αποκλείει πιθανό­τητα ανθρώπινης παρέμβασης και εξασφαλίζει το αδιάβλητο της διαδικασίας. Η κλήρωση θα διεξαχθεί στα γραφεία της εταιρείας “ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΙΚΡΟΓΕΥΜΑΤΑ ΑΒΕΕ” στις 28-11-2018 και ώρα 12:00.

4.6 Οι νικητές των κληρώσεων θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα www.gregorys.gr  και στο Facebook.

4.7 Εφόσον η επικοινωνία με κάποιον από τους Νικητές δεν  καταστεί δυνατή εντός είκοσι τεσσάρων (24 ωρών)  από την ώρα ημέρα και ώρα της κλήρωσης, ή αυτός δεν αποδεχθεί το δώρο του ή δεν παρέχει την συγκατάθεσή του για δημοσίευση του ονόματός του στην ανακοίνωση των αποτελεσμάτων κατά τα ανωτέρω, ο προσωρινός αυτός νικητής χάνει αυτόματα το δικαίωμα στο δώρο και υπεισέρχεται στη θέση του ο πρώτος στη σειρά της κλήρωσης επιλαχών. Το ίδιο ισχύει και σε περίπτωση που η συμμετοχή του στο Διαγωνισμό δεν είναι σύμφωνη με τους παρόντες όρους. Σε περίπτωση που δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία ούτε με τους Νικητές ούτε και με τους επιλαχόντες ή κανείς από αυτούς δεν αποδεχθεί το δώρο, η Διοργανώτρια θα εξετάσει εκ νέου την κατάσταση και θα εκδώσει σχετικήανακοίνωση.
4.8  Τα ονόματα των νικητών θα βρίσκονται στην είσοδο του χώρου του Πάρτυ στην Τεχνόπολη στο Γκάζι «Η επέλαση των ξωτικών» που θα λάβει χώρα την 01-12-2018, οι οποίοι θα μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους μετά την επίδειξη της ταυτότητάς ή διαβατηρίου. Η εξαργύρωση του δώρου θα μπορεί να γίνει μόνο στον συγκεκριμένο χώρο που θα λάβει χώρα το Πάρτυ.

4.9 Η Διοργανώτρια θα προβάλλει τον Διαγωνισμό μέσα από την ιστοσελίδα της (www.gregorys.gr)  και διατηρεί το δικαίωμα να προβάλλει τον Διαγωνισμό και την εξέλιξή του με κάθε μέσο (πχ μέσω τηλεόρασης, ραδιοφώνου, έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου και του internet (περιλαμβανομένων των μέσων κοινωνικής δικτύωσης). Η Διοργανώτρια επίσης διατηρεί το δικαίωμα να προβάλλει με τους ανωτέρω τρόπους και μέσα και το όνομα των Νικητών (υπό τις ανωτέρω προϋποθέσεις)

5. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

5.1 Ο Διαγωνισμός προϋποθέτει και περιλαμβάνει επεξεργασία και χρήση προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με όσα ορίζονται στο παρόν. Ως εκ τούτου σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679 (α) στον Διαγωνισμό συμμετέχουν μόνο όσοι έχουν ήδη παράσχει κατά την εγγραφή τους στο mobile application Gregory’s eorder ή σε μεταγενέστερο αυτής χρόνο την συναίνεσή  και άδειά τους για την χρήση και επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σύμφωνα με τον κανονισμό απορρήτου του mobile app, και (β) Οριστικοί Νικητές μπορούν να αναδειχθούν μόνο όσοι αποδεχθούν το δώρο τους και παρέχουν την συγκατάθεσή του για την χρήση του ονόματός τους κατά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Τα στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν για την διεξαγωγή του Διαγωνισμού και έως 31-062018 για προωθητικές ενέργειες και ενημερώσεις της  Διοργανώτριας.

5.2 Οι συμμετέχοντες έχουν δικαίωμα, μέσα από το mobile app και το site και στο πλαίσιο της πολιτικής απορρήτου που διέπει αυτά, πρόσβασης στο αρχείο που θα δημιουργηθεί, διόρθωσης, διαγραφής ή προβολής αντιρρήσεων, περιορισμού και εναντίωση σχετικά με τα στοιχεία που τους αφορούν, σύμφωνα με τον Κανονισμό 2016/679.  Για την άσκηση των δικαιωμάτων που απορρέουν  από τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό  2016/679, οι συμμετέχοντες μπορούν να επικοινωνούν με τη Διοργανώτρια εταιρεία που εδρεύει στον Άλιμο Αττικής επί της οδού Αρχαίου Θεάτρου αριθμός 8, τηλ 210 -9971100.

 6. ΕΥΘΥΝΗ

6.1 Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφε­ρο­μένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώ­τρια δεν ανα­λαμβάνει καμία υποχρέωση ανα­φορικά με την εξασφά­λιση, την υποβοήθηση της πρόσβα­σης στο διαδίκτυο ή σε χώ­ρους διαδικτύου ή την παροχή διευκο­λύν­σεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο διαδικτυ­α­κό τόπο του διαγωνισμού επιτρέ­πεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικεί­ου δια­κομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προ­δια­γρα­φές του Διαγωνισμού. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποια­δή­ποτε επιβάρυνση των συμμε­τεχό­ντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών.

6.2 Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ανεπιφύλακτα ότι ο Διαγωνισμός είναι δυνατόν να επηρεαστεί ή να διακοπεί προ­σω­ρι­νά λόγω προβλημάτων του διαδικτύου. Γενικότερα, η απόδοση, τα ηλεκ­­τρονικά μηνύ­ματα και η μετά­δο­ση δεδομένων, καθώς και η δυνα­τό­τητα πρόσβασης μπορεί να τύχουν μετα­βολών ή διακοπών που εξαρ­τώ­νται πλήρως από τις δυνα­τότητες της υπάρχουσας τεχνολογίας πάνω στην οποία στηρίζονται και οι οποίες είναι πέρα από τον έλεγχο και την ευθύνη της Διοργανώτριας.  

6.3 Σε περίπτωση κατά την οποία, κατά την ανέλεγκτη κρίση της Διοργα­νώ­τριας, υπάρ­χουν επαρκείς ενδείξεις χειραγώγησης της διαδικασίας συμ­με­το­χής ή οποιασδήποτε άλλης επιλήψιμης πρακτι­κής, η Διοργανώτρια θα έχει το δικαί­ωμα να ακυρώσει τον συγκεκριμένο συμμετέχοντα και να μην τον αναδείξει ως νικητή. Στην περίπτωση αυτή, ο εν λόγω συμμετέχων χάνει οριστικά το δικαί­ωμά του επί του Δώρου.

6.4 Οι συμμετέχοντες αναγνωρίζουν και αποδέχονται ότι η συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό γίνεται αποκλειστικώς με δική τους ευθύνη. To mobile application Gregory’s eorder και το eorder μέσω του ιστότοπου www.gregorys.gr είναι διαθέσιμα στους συμμετέχοντες στην κατά­σταση που ευρί­σκονται και η Διοργανώτρια, οι διευ­θυ­ντές, υπάλληλοι και προστη­θέντες αυτής δεν προβαί­νουν σε οποια­δή­ποτε δήλωση ούτε και παρέχουν οποια­δή­ποτε εγγύηση όσον αφορά την ακρίβεια και πληρότητα αυτών ή του περιεχομένου οποιασδήποτε ιστοσελίδας είναι συνδεδεμένη με αυτά και ουδεμία ευθύνη θα έχουν για οποιαδήποτε ζημία τυχόν προκύψει από την εν λόγω αιτία.

6.5 Τα Δώρα που θα παραδοθούν κατά τους παρόντες όρους παρέχονται με αιτία τον Διαγωνισμό, αποκλειόμενης της εφαρμογής των διατάξεων περί ευθύνης του πωλητή ή άλλων διατάξεων που θεμελιώνουν ευθύνη αναφορικά με πραγματικά ελαττώματα, συμφωνημένες ιδιότητες, κ.λ.π., έναντι της Διοργανώτριας. Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη της Διοργανώτριας περιορίζεται σε τυχόν πράξεις ή παραλείψεις της από δόλο ή βαρεία αμέλεια τελούμενες και δεν εκτείνεται σε τυχερά γεγονότα ή γεγονότα ανωτέρας βίας που ενδέχεται να συντρέξουν ως προς αυτόν.

7. ΛΟΙΠΟΙ ΟΡΟΙ

7.1 Η Διοργανώτρια διατηρεί τo δικαίωμα vα μεταβάλει τoυς Όρoυς Συμμε­τοχής στον Διαγωνισμό κατά την ανέλεγκτη κρίση της (πέραν όσων αφορούν την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων). Οι τυχόν τροπο­ποιήσεις θα ανακοινώνονται στην ιστοσελίδα www.gregorys.gr και θα είναι δεσμευτικές για όλους τους συμμετέχο­ντες. Η Διοργανώτρια ουδεμία ευθύ­νη αναλαμβά­νει αναφορικά με τις εν λόγω τρο­­πο­ποιήσεις. Επίσης, η Διοργα­νώ­τρια διατηρεί το δικαίωμα vα ακυρώσει τον Διαγωνισμό για σπουδαίο λόγο.

7.2 Για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον Διαγωνισμό, κάθε συμμε­τέ­χων ή τρίτος μπορεί να επικοινωνήσει μέσω προσω­πικού μηνύματος (inbox) στην ιστοσελίδα της Διοργανώτριας www.facebook.com/gregorys.gr ή μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στο info@gregorys.gr

7.3   Οι παρόντες όροι διέπονται από το Ελληνικό Δίκαιο. Αποκλειστικά αρμόδια για κάθε διαφωνία ή διαφορά σχετικά με τους παρόντες όρους και το ∆ιαγωνισμό είναι τα δικαστήρια της Αθήνας. Οι παρόντες είναι οι πλήρεις όροι του ∆ιαγωνισμού, όπως έχουν αναρτηθεί στον διαδικτυακό τόπο www.gregorys.gr 

7.5 Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανε­πι­­φύ­­λα­κτη αποδοχή του συνόλου των ανωτέρω όρων και τη συν­ακό­λου­θη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση ή απαίτηση κατά της Διοργα­νώ­­τριας.

7.6  Η συμμετοχή στο διαγωνισμό υπό όρους ή με επιφύλαξη δεν είναι δυνατή, και ως εκ τούτου είναι άκυρη.