Στο gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies & άλλες τεχνολογίες καταγραφής για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας και για να προσαρμόζουμε τις διαφημίσεις και το περιεχόμενο με βάση τα ενδιαφέροντά σας. Πατήστε Συμφωνώ για να συνεχίσετε, ή επιλέξτε Ρυθμίσεις για να αλλάξετε τις επιλογές της συγκατάθεσής σας. Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Όροι Επεξεργασίας Προσωπικών Δεδομένων

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

 Προκειμένου να συμμετέχεις στον διαγωνισμό «Athens Flying Week» θα σου ζητήσουμε να μας δώσεις τα προσωπικά δεδομένα σου που αναφέρουμε πιο κάτω. Για τον σκοπό αυτό θα χρειαστούμε την ρητή συγκατάθεσή σου. Σημειώνοντας την επιλογή «Συναινώ», δίνεις τη συγκατάθεσή σου για την συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σου από την εταιρεία με την επωνυμία «ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΒΕΕ», («Εταιρεία») , σύμφωνα με το άρθρο 6.1 στοιχείο α) του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 («Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - ΓΚΠΔ») και τους όρους διαγωνισμού για τους σκοπούς που αναφέρουμε πιο κάτω.

Τι δεδομένα συλλέγουμε και επεξεργαζόμαστε: Θα ζητήσουμε να μας δώσεις τα ακόλουθα δεδομένα σου: ονοματεπώνυμο, κινητό τηλέφωνό, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σου (e-mail) & πόλη διαμονής

Πώς θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σου: Με την συγκατάθεσή σου, τα δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν από την Εταιρεία για τους πιο κάτω σκοπούς: (α) για τις ανάγκες διεξαγωγής του διαγωνισμού (κλήρωση, επικοινωνία μαζί σου σε περίπτωση νίκης, δημοσίευση αποτελεσμάτων κι αποστολή δώρου) (β) για την αποστολή προς εσένα  πληροφοριών σχετικά με νέα προϊόντα και υπηρεσίες της Εταιρείας, την διεξαγωγή δηλαδή προωθητικών ενεργειών με σκοπό την προώθηση νέων προϊόντων και υπηρεσιών της Εταιρείας. Οι εν λόγω προωθητικές επικοινωνίες μπορούν να πραγματοποιούνται μέσω newsletters καθώς και μέσω Web & app notifications).

Ποιος θα έχει πρόσβαση στα δεδομένα σου: Υπεύθυνη για την επεξεργασία των δεδομένων σου είναι Εταιρεία («Υπεύθυνος Επεξεργασίας»). Η Εταιρεία διαθέτει συστήματα που διασφαλίζουν την ασφαλή τήρηση των ανωτέρω αρχείων την μη χρήση αυτών για σκοπούς άλλους από τους ανωτέρω και την μη πρόσβαση σε αυτά μη δικαιούμενων προσώπων.

Τι δικαιώματα έχεις σε σχέση με τα δεδομένα σου: Ο Υπεύθυνος Επεξεργασίας, δια της Πολιτικής Απορρήτου έχει αναρτήσει στην ιστοσελίδα του https://gregorys.cp.works/xmas-diagonismos ενημέρωση για την δυνατότητα άσκησης των δικαιωμάτων που αναφέρονται στα άρθρα 12-22 του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων. Μπορείς οποιαδήποτε στιγμή να επικοινωνήσεις με την Εταιρεία προκειμένου να έχεις πρόσβαση στα δεδομένα σου και να πληροφορηθεί αυτά, να ανακαλέσεις τη συγκατάθεσή σου και να ζητήσεις τη τροποποίηση ή την διαγραφή των στοιχείων σου. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία θα διακόψει κάθε επεξεργασία που βασίζεται στη συγκατάθεσή σου, χωρίς αυτό να θίγει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που έλαβε χώρα πριν την ανάκλησή της.