Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΑ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Σύμφωνα με τον νέο ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ (ΕΕ) αριθ. 1169/2011 σχετικά με την παροχή πληροφοριών για τα τρόφιμα στους καταναλωτές, καθίσταται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η πληροφόρηση για αλλεργιογόνα συστατικά που τυχόν περιέχονται, όχι μόνο στα προσυσκευασμένα, αλλά και στα μη προσυσκευασμένα τρόφιμα που προσφέρονται στους τελικούς καταναλωτές στα καταστήματα μαζικής εστίασης.

Προκειμένου να διασφαλίσουμε την ουσιαστική ενημέρωση των πελατών μας που επισκέπτονται καθημερινά τα καταστήματα ΓΡΗΓΟΡΗΣ, έχουμε δημιουργήσει πίνακες με τα προϊόντα που περιέχουν αλλεργιογόνα, επισημαίνοντας κατά περίπτωση το συγκεκριμένο είδος, όπως αυτό περιγράφεται από την κείμενη νομοθεσία.

1.    ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΓΛΟΥΤΕΝΗ (δηλαδή σιτάρι, κριθάρι, βρώμη, σίκαλη κλπ) και προϊόντα που έχουν ως βάση αυτά τα δημητριακά
2.    ΚΑΡΚΙΝΟΕΙΔΗ (δηλαδή οστρακοειδή πχ γαρίδες κλπ)
3.    ΑΥΓΑ και προϊόντα με βάση τα αυγά
4.    ΨΑΡΙΑ  και προϊόντα με βάση τα ψάρια
5.    ΑΡΑΧΙΔΕΣ (δηλαδή αράπικα φιστίκια) και προϊόντα με βάση τις αραχίδες
6.    ΣΟΓΙΑ και προϊόντα με βάση την σόγια
7.    ΓΑΛΑ και προϊόντα γάλακτος (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης)
8.    ΚΑΡΠΟΙ ΜΕ ΚΕΛΥΦΟΣ (δηλαδή ξηροί καρποί όπως αμύγδαλα, καρύδια, φουντούκια, φιστίκια, κλπ και προϊόντα τους)
9.    ΣΕΛΙΝΟ και προϊόντα προερχόμενα από σέλινο
10.    ΣΙΝΑΠΙ προϊόντα προερχόμενα από αυτό, πχ μουστάρδα
11.    ΣΠΟΡΟΙ ΣΟΥΣΑΜΙΟΥ και προϊόντα προερχόμενα από σησάμι
12.    ΔΙΟΞΕΙΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ & ΘΕΙΩΔΕΙΣ ΕΝΩΣΕΙΣ (συντηρητικό που περιέχουν κάποια τρόφιμα, όπως πχ το κρασί)
13.    ΛΟΥΠΙΝΟ (φυτό σαν όσπριο) και προϊόντα του
14.    ΜΑΛΑΚΙΑ (δηλαδή χταπόδι, καλαμάρι κλπ) και προϊόντα τους

Σε περίπτωση αλλεργιών ή δυσανεξιών σε άλλα τρόφιμα ή συστατικά, πέρα αυτών που αναφέρονται στις 14 κατηγορίες, παρακαλούμε ενημερώστε μας πριν παραγγείλετε, καλώντας στο 2109971190. 

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΑΛΛΕΡΓΙΟΓΟΝΩΝ

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

• Οι φακές, η τρίχρωμη κινόα, τα ρεβίθια είναι προµαγειρεµένα-κατεψυγµένα. • Το λάδι που χρησιμοποιούμε στην παρασκευή των σάντουιτς και στις σαλάτες είναι ελαιόλαδο. • Όλες οι πίτες µας είναι κατεψυγμένες. • Τα γλυκίσματά µας είναι κατεψυγμένα. • Τα ψωμιά των σάντουιτς είναι προψηµένα και κατεψυγμένα. • Τα φιλετάκια κοτόπουλο, το μπιφτέκι, το φαλάφελ, η ομελέτα & ο καπνιστός σολομός είναι κατεψυγµένα • Τα φιλετάκια κοτόπουλο, το µπιφτέκι, το φαλάφελ και η οµελέτα είναι προψημένα. • Οι πατάτες είναι προψηµένες & κατεψυγµένες. • Ο τόνος είναι τεμαχισμένος σε ηλιέλαιο. • Οι πατάτες µας ψήνονται σε φούρνο. • Το λάδι που χρησιμοποιούμε για το τηγάνισμα (όπου διατίθεται) είναι µείγµα φυτικών ελαίων (ηλιέλαιο & φοινικέλαιο).