Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

2 βραβεία για τον Γρηγόρη στα Retail Business Awards 2020! 27/07/2020

Ο Γρηγόρης συμμετείχε στην πρώτη drive-in τελετή απονομής των βραβείων, Retail Business Awards, στην οποία κάθε χρόνο επιβραβεύονται οι υγιείς επιχειρήσεις του ελληνικού λιανικού εμπορίου και της βιομηχανίας που αποδεικνύουν τη δυναμική τους.

Ο Γρηγόρης ξεχώρισε σε 2 κατηγορίες, σ’ αυτή του Retail Franchisor of the year και στου Omni Retailer.

Συγκεκριμένα, απέσπασε το μοναδικό βραβείο της κατηγορίας Retail Franchisor of the year, που επιβραβεύει το δικαιοπάροχο που ξεχώρισε, λαμβάνοντας υπόψιν κριτήρια όπως το μέγεθος του δικτύου, την ανάπτυξη που έχει καταγράψει, την γεωγραφική κάλυψη καθώς και την καθιέρωση του brand στην αγορά.

Στην κατηγορία Omni Retailer για την εστίαση, ο Γρηγόρης επιβραβεύτηκε με το χρυσό βραβείο, καθώς κατάφερε, μέσω μίας ολοκληρωμένης στρατηγικής, να παρέχει στους καταναλωτές μια ενιαία εμπειρία ικανοποίησης και ένα μοναδικό customer experience σε όλα τα διαθέσιμα κανάλια.

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο με τον καφέ, τις γεύσεις και τη φιλοξενία του, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

 Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

 Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 48 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ .Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 Facebook: gregorysgr 
Website: gregorys.gr
Ιnstagram: gregorysgr

 Eπικοινωνία:
Μάγδα Πανουργιά – Communication Effect
2106898300 – m.panourgia@communicationeffect.com