Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

3 βραβεία για τον Γρηγόρη στα e-volution Awards 2022 20/12/2021

3 βραβεία για τον Γρηγόρη στα e-volution Awards 2022

Ο θεσμός των e-volution Awards επιβράβευσε για 11η συνεχή χρονιά τα κορυφαία e-shops, e-business & e-commerce agencies της χρονιάς.  

Σε μία δύσκολη χρονιά, όπου το ηλεκτρονικό εμπόριο αποτέλεσε σανίδα σωτηρίας για καταναλωτές και επιχειρήσεις, ο Γρηγόρης διακρίθηκε αποσπώντας τρία σημαντικά βραβεία, μαζί με τον συνεργάτη ATCOM:

  • Gold στην κατηγορία “Best in Food & Drinksγια το Γρηγόρης e-order και τις e-commerce καινοτομίες του
  • Bronze στην κατηγορία “Data Insights & Marketing Analytics για το προηγμένο μοντέλο των data insights & Marketing Analytics που έχει αναπτύξει το τμήμα e-business & CRM της εταιρίας
  • Bronze στην κατηγορία “Operations & Back Office” για τις διασυνδέσεις της υποδομής του Γρηγόρης e-order με τρίτα συστήματα delivery

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου στο Athenaeum InterContinental Athens και τα βραβεία παρέλαβαν η Άννα Κολυβά, Marketing Director & η Μάρα Κυμπιζή, E-Business & CRM Loyalty Manager.  

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του καθημερινά, να εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, να στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και να ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

LinkedIn: gregory’s food service group

Instagram: gregorysgr