Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

3 Βραβεία για τον Γρηγόρη στα Franchise Business Awards 2018 06/02/2018

Για ακόμα μία χρονιά, o Γρηγόρης διακρίθηκε στα Franchise Awards που τελούν υπό την αιγίδα του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS. Τα συγκεκριμένα βραβεία αναδεικνύουν τις επιχειρήσεις που έχουν υιοθετήσει το franchise ως κύρια στρατηγική ανάπτυξης και των ανθρώπων που ηγούνται της ανάπτυξης του κλάδου.

 Μάλιστα, στην τελετή που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 31/01/2018 στο Κεφαλάρι, ο Γρηγόρης τιμήθηκε με τρία χρυσά βραβεία. Συγκεκριμένα, έλαβε το πρώτο βραβείο για «το πιο πολυσυζητημένο brand» (Bespoken franchise) ως το δίκτυο που συγκέντρωσε περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο το ενδιαφέρον της αγοράς, το πρώτο βραβείο για την «καλύτερη αξιοποίηση τεχνολογιών» (Best use of technology) για την υπηρεσία online delivery, αλλά και το πρώτο βραβείο για τον «καλύτερο ανασχεδιασμό εταιρικής ταυτότητας» (Best concept redesign) χάρη στο re-design της εταιρικής του ταυτότητας.

 Η κυρία Άννα Κολυβά, διευθύντρια Marketing του δικτύου  δήλωσε σχετικά: «Οι πολύ σημαντικές διακρίσεις στα βραβεία Franchise αποδεικνύουν ότι ο Γρηγόρη είναι το μεγαλύτερο δίκτυο μικρογευμάτων και καφέ στην Ελλάδα, μετά από 47 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην εστίαση και 25 χρόνια στο franchise, συνεχίζει να βρίσκεται στην αιχμή του δόρατος των εξελίξεων, παραμένοντας, ταυτόχρονα, πιστός στις αξίες που τον ανέδειξαν. Ευχαριστούμε τους συνεργάτες και τους πελάτες μας για την αφοσίωση και την προτίμησή τους.»