Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

5 βραβεία για τον Γρηγόρη στα Coffee Business Awards 2022 08/12/2022

Αθήνα, 5 Δεκεμβρίου 2022

Ο Γρηγόρης  ξεχώρισε στα Coffee Business Awards 2022, αποσπώντας  5 βραβεία, που επιβεβαιώνουν την δύναμη και την αναγνωρισιμότητα του brand σε επίπεδο Β2C & B2B.

Συγκεκριμένα, o Γρηγόρης διακρίθηκε με Gold βραβείο στις ακόλουθες κατηγορίες:

  • “Top Coffee Chain Franchise” για το ολοκληρωμένο μοντέλο franchise που προσφέρει
  • “Top Coffee Chain in Social Media” για την επιτυχημένη στρατηγική του στα ψηφιακά κανάλια
  • “Top Excellence in Service Coffee Chain” για τη φιλοξενία και την εξαιρετική εμπειρία καφέ που προσφέρει στους πελάτες του

Επίσης τιμήθηκε και στις παρακάτω κατηγορίες:

  • “Top Coffee Chain” για την αναγνωρισιμότητα, τη φήμη και το brand value
  • “Top Coffee Chain Brand” για την τεχνογνωσία του στον καφέ και την εμπειρία του στον κλάδο της καφεστίασης

Ο θεσμός των Coffee Business Awards, που διοργανώνεται από την ethosEvents, επιβράβευσε και φέτος τους κορυφαίους επαγγελματίες στο χώρο του καφέ και της καφεστίασης σε μία εντυπωσιακή τελετή απονομής που έλαβε χώρα την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr 

LinkedIn: gregory’s food service group

Instagram: gregorysgr