Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Best Marketing Campaign - Ο Γρηγόρης διακρίνεται στα φετινά Franchise Business Awards 06/02/2015


Για 7η συνεχή χρονιά ο Γρηγόρης απέσπασε σημαντική διάκριση από  τα ετήσια Franchise Awards.  Πρόκειται για το βραβείο «Best Marketing Campaign», και αφορά στην Καμπάνια Επικοινωνίας των νέων σάντουιτς και σαλατών του Γρηγόρη, που λανσαρίστηκαν τον Ιούνιο του 2014.
 
Η επιτυχία της, εκτός του ότι εκτιμήθηκε από αρμόδιους, καταξιωμένους φορείς της αγοράς, επιβεβαιώθηκε και από την ενθουσιώδη υποδοχή του κόσμου, για τα νέα προϊόντα, για τα οποία η συγκεκριμένη Εκστρατεία Επικοινωνίας βραβεύτηκε.
 
Πρόκειται, για νέες προτάσεις μικρογευμάτων (σάντουιτς, σαλάτες και γιαουρτογεύματα), με τοπική ταυτότητα -διαλεχτά ελληνικά προϊόντα από διάφορα μέρη της χώρας- που δημιουργήθηκαν σε συνεργασία με τον σεφ Αλέξανδρο Παπανδρέου και αγαπήθηκαν από τους πελάτες.
 
Επιπλέον οι  νέες προτάσεις περιλαμβάνουν και προϊόντα με ιδιαίτερη διατροφική αξία της σειράς «Διατροφή & Ισορροπία», ισορροπημένα και θρεπτικά, καθώς και προτάσεις  προϊόντων με λιγότερες από 350 θερμίδες.
 
Η φετινή τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε στις  28 Ιανουαρίου, με διοργανωτή όπως κάθε χρονιά το περιοδικό Franchise Business, και υπό την αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ), της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και  Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), και του Συνδέσμου Franchise Ελλάδος.
Η Μάγδα Μπρέστα, Διευθύντρια Μάρκετινγκ και Στρατηγικής  του Γρηγόρη, με αφορμή την φετινή βράβευση για την καλύτερη καμπάνια επικοινωνίας, ανέφερε ότι «όλο το εγχείρημα βασίζεται στις αρχές και τις αξίες του Γρηγόρη, δηλαδή το μεράκι και τη φροντίδα για την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των προϊόντων μας, θέτοντας πάντα τη συνολική εμπειρία του πελάτη σε απόλυτη προτεραιότητα»
 Όλα αυτά, πρόσθεσε η κ. Μπρέστα, «έγιναν πραγματικότητα χάρη στην συνεισφορά όλων των μελών της Οικογένειας του Γρηγόρη, που τον έχουν φέρει στη θέση της Μεγαλύτερης Αλυσίδας Καφέ και Μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8ης στην Ευρώπη. Είναι το προσωπικό των καταστημάτων και οι συνεργάτες δικαιοδόχοι που αγκάλιασαν και στήριξαν όλη αυτή την προσπάθεια με στόχο να προσφέρουμε πάντα την καλύτερη εμπειρία καφέ και μικρογευμάτων στους 170.000 ανθρώπους που μας επιλέγουν καθημερινά»
«Αισθανόμαστε», κατέληξε, «ότι το φετινό βραβείο ανήκει πρωτίστως σε αυτούς».
###
Για τον Γρηγόρη:
Ο Γρηγόρης, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972. Η οικογένεια του Γρηγόρη, σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η στην Ευρώπη,  περιλαμβάνει πάνω από 250 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Μπαχάμες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να τα απολαμβάνουν πάντα φρέσκα & λαχταριστά οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης, καθημερινά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αναστασία Καρύκα
Τηλ: 210 9604200 εσωτ. 208
Φαξ:210 9649013
Anastasia.karika@msps.net