Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Δες τη Νηστεία Αλλιώς! 20/02/2014

(20/2/2014)

Άλιμος, 20 Φεβρουαρίου 2014
Φέτος, στον Γρηγόρη η νηστεία παίρνει άλλο νόημα. Από συνώνυμο της εγκράτειας και της στέρησης γίνεται αφορμή για γεύση και απόλαυση! Γιατί σε κάθε Γρηγόρη, θα βρεις τόσο διαφορετικές και τόσο απολαυστικές σαρακοστιανές προτάσεις, τόσες γευστικές και χορταστικές σαλάτες, λαχταριστά πεντανόστιμα σάντουιτς και τορτίγιες, φρεσκοφουρνιστές πίτες και γλυκές λιχουδιές, που δεν θα το πιστεύεις ότι είναι νηστίσιμες!

Και όσο θα τρίβεις τα μάτια σου από έκπληξη για τη γεύση και την ποικιλία που μπορεί να προσφέρει η νηστεία, οι φίλοι σου θα τρίβουν τα μάτια τους με τις φωτογραφίες που θα ανεβάζεις! Γιατί το #gregorysgr περιμένει στο instagram να φιλοξενήσει τη δική σου φωτογραφία με τις νηστίσιμες λιχουδιές του Γρηγόρη.

Μπες λοιπόν κι εσύ στον Γρηγόρη της γειτονιάς σου και δες τη νηστεία χορταστικά, απολαυστικά, λαχταριστά. Δες τη νηστεία αλλιώς!

Από την Κ. Δευτέρα μέχρι και το Μ.Σάββατο, σε κάθε Γρηγόρη μπορείς να βρεις:

Τραγανές και μυρωδάτες νηστίσιμες πίτες:
Παραδοσιακή Πατατόπιτα
Χειροποίητη Σπανακόπιτα
Κουλούρι Μανιτάρι
Spring Roll Λαχανικών
Χωριάτικο Σπανακοπιτάκι Τρίγωνο
Χωριάτικο πιτάκι πατάτας

Γλυκές και ευωδιαστές νηστίσιμες απολαύσεις:
Κουλουράκια Λαδιού με Κανέλα, γαρύφαλλο και μοσχοκάρυδο
Κουλούρι με γέμιση Πραλίνας
Donut Πραλίνας με ζάχαρη άχνη
Donut Κανέλλας
Λουκουμά με Ζάχαρη

Λαχταριστά και ιδιαίτερα νηστίσιμα σάντουιτς:
Μπαγκέτα Σαρακοστιανή  με απολαυστικούς κολοκυθεκεφτέδες, μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη και ντομάτα
Τορτίγια Χούμους & Φαλάφελ με χορταστικό φαλάφελ, χούμους, ντομάτα και μαρούλι

Δροσερές και χορταστικές νηστίσιμες σαλάτες:
Σαλάτα του Αγρού φτιαγμένη με μαρούλι , αγγούρι, ντομάτα, καλαμπόκι, καρότο  και κόκκινα φασόλια
Μακαρονοσαλάτα Ελληνική φτιαγμένη με ζυμαρικά πέννες, πιπεριά, ντομάτα, ελιές ροδέλα και ρόκα
Μπορείς όμως να δημιουργήσεις και τη δική σου γεύση Σάντουιτς ή Σαλάτας, επιλέγοντας ανάμεσα σε απολαυστικά νηστίσιμα υλικά, όπως κολοκυθοκεφτέδες, καλαμπόκι, ημίλιαστες ντομάτες, μελιτζανοσαλάτα Αγιορείτικη, φαλάφελ, χούμους, κόκκινα φασόλια, μανιτάρια, πατάτες, πιπεριές, BBQ sauce κτλ.

Επίσης, κάθε πρωί 06:00 – 10:00) σε περιμένει φρεσκοψημένο κουλούρι Θεσσαλονίκης (Λευκό ή Πολύσπορο) για να συνοδεύσεις τον καφέ σου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παρόν Δελτίο Τύπου και κάθε άλλο ζήτημα που αφορά τις δραστηριότητες του Γρηγόρη, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Δ/νση Marketing & Στρατηγικής, τηλ. 210 99.71.100 (κα Μαριλένα Ανδριτσοπούλου).

Σημείωση για τους Συντάκτες:
Για τον Γρηγόρη: Ο Γρηγόρης, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972. Η οικογένεια του Γρηγόρη περιλαμβάνει περίπου 250 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Μπαχάμες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να φτάνουν λαχταριστά και απολαυστικά στα χέρια των εκατοντάδων χιλιάδων πελατών του, καθημερινά.