Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Διάκριση για τον κ. Βλάσση Γεωργάτο της Γρηγόρης Μικρογεύματα στα Franchise Business Awards 01/02/2016

(1/2/2016)

Διάκριση για τον κ. Βλάσση Γεωργάτο της Γρηγόρης Μικρογεύματα στα φετινά Franchise Business Awards 
 
 
Ο κ. Βλάσσης Γεωργάτος , Πρόεδρος και  Διευθύνων Σύμβουλος της Γρηγόρης Μικρογεύματα, βραβεύθηκε ως Best Franchise Leader (Βραβείο Καλύτερης Ηγεσίας Franchise), στην τελετή απονομής των Βραβείων Franchise 2016, που διοργανώθηκε από το περιοδικό Franchise Business.
 
Η συγκεκριμένη βράβευση έρχεται ως επιστέγασμα των επιτυχημένων επιλογών του στην αγορά του franchise και ειδικότερα στην ηγεσία της Γρηγόρης Μικρογεύματα, εδώ και  πάνω από 20 χρόνια. Επισφραγίζει την  εμπιστοσύνη των υπαρχόντων και δυνητικών συνεργατών franchisee, οι οποίοι διαδραματίζουν καθοριστικό ρόλο στην ανοδική πορεία και επιτυχία της αλυσίδας.
Ο Γρηγόρης  που φέτος κλείνει τα 44 χρόνια δραστηριότητας, αποτελεί τη μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και την 7η σε Ευρωπαϊκή κατάταξη. Περιλαμβάνει περισσότερα από 285 σημεία σε Ελλάδα, Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία και Μπαχάμες. Πρόσφατα μάλιστα, το Νοέμβριο 2015, ο Γρηγόρης επεκτάθηκε και στη Γερμανία  ανοίγοντας το πρώτο του κατάστημα στο Βερολίνο, στη φημισμένη Alexanderplatz.
Η επέκταση της δραστηριότητας  σε μια χώρα της Κεντρικής Ευρώπης, στις παρούσες οικονομικές συνθήκες, αποτελεί  ένα εξαιρετικά σημαντικό εγχείρημα, το οποίο αποδεικνύει τη δυναμική του franchise αλλά την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών και προϊόντων του Γρηγόρη.
Η 8η εκδήλωση απονομής των ΒΡΑΒΕΙΩΝ FRANCHISE πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016, στο Palmie bistro στο Κεφαλάρι  υπό τις αιγίδες του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΕΒΕΑ) και της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου (ΕΣΕΕ), με Μέγα Χορηγό τα Palmie bistro,  διοργανωτή το περιοδικό FRANCHISE BUSINESS και κεντρικό παρουσιαστή τον Θέμη Σαρανταένα. Πρόκειται για μία σημαντική διάκριση καθώς, μεταξύ άλλων, το Franchise Business επιβραβεύει τις αλυσίδες, τους managers και τους επιχειρηματίες του franchising, που συνεχίζουν να επενδύουν, να δημιουργούν θέσεις εργασίας και να παραμένουν ανταγωνιστικές.
 
Ο κ. Γεωργάτος, δήλωσε με αφορμή τη φετινή βράβευση : «Αυτό το βραβείο έρχεται ως επιβεβαίωση της δέσμευσής μας στο franchise και αφιερώνεται τόσο στους συνεργάτες franchisees όσο και στους εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης όλα αυτά τα χρόνια.»
 
 


Για τον Γρηγόρη:
Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 44 ετών, πιστός στις αξίες του, γεμίζει με μεράκι το στομάχι και την καρδιά των φίλων του από το 1972. Η οικογένεια του Γρηγόρη, σήμερα η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε Ευρωπαϊκή κατάταξη,  περιλαμβάνει πάνω από 285 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 200.000 καθημερινούς επισκέπτες. Τα προϊόντα φρεσκοφτιάχνονται και φρεσκοψήνονται στην κουζίνα του κάθε Γρηγόρη, σύμφωνα με τις εγκεκριμένες προδιαγραφές, προκειμένου να τα απολαμβάνουν πάντα φρέσκα & λαχταριστά οι εκατοντάδες χιλιάδες καταναλωτές, που εμπιστεύονται το όνομα Γρηγόρης, καθημερινά.
 
Για περισσότερες πληροφορίες:
Νότα Μπούμπαλου
Τηλ: 210 9604200 εσωτ. 208
nota.boumpalou@msps.net