Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Διπλή διάκριση για το Γρηγόρη στα φετινά Estia Awards 2017 19/12/2016

(19/12/2016)

Σε μια γιορτινή τελετή, με όλες τις μεγάλες ελληνικές επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης να πρωταγωνιστούν και να αναδεικνύουν τη δράση τους και τις αξίες τους, ο Γρηγόρης απέσπασε τις εξής διακρίσεις στην ενότητα βράβευσης Snack & Coffee Take Away:
  • Gold Βραβείο, κατηγορία Total Experience
  • Silver Βραβείο, κατηγορία Healthy Taste, χάρη στο σάντουιτς Φέτες ολικής dinkel με Καπνιστό  Σολομό.

Η κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από ειδικούς της εστίασης (chefs, πανεπιστημιακούς, δημοσιογράφους, food bloggers καθώς και τεχνολόγους τροφίμων) αξιολόγησε τις συμμετοχές των επιχειρήσεων αναδεικνύοντας όλες αυτές τις εταιρείες, οπού χάρη στην καινοτομία και την πρωτοπορία τους, καταφέρνουν και ξεχωρίζουν τόσο με τις πρακτικές τους όσο και με τα αξιόλογα προϊόντα τους.

Η κα. Άννα Κολύβα, διευθύντρια Marketing του Γρηγόρη δήλωσε σχετικά με τις βραβεύσεις: «Η σημαντική αυτή διάκριση που έρχεται να επισφραγίσει το όραμά μας που είναι να προσφέρουμε καθημερινά την καλύτερη εμπειρία στους πελάτες μας. Η πορεία του Γρηγόρη είναι μεγάλη μέσα στο χρόνο και το σημαντικό είναι ότι έχει καταφέρει να βρίσκεται μέσα τις εξελίξεις στην αγορά αλλά και να τις οδηγεί, κοιτάζοντας πάντα το μέλλον. Σας ευχαριστούμε πολύ για αυτή την αναγνώριση.»

Ο Γρηγόρης με μακρόχρονη παρουσία στη αγορά και πείρα 44 ετών, σήμερα είναι η μεγαλύτερη αλυσίδα καφέ και μικρογευμάτων στην Ελλάδα και 8η σε ευρωπαϊκή κατάταξη, περιλαμβάνει πάνω από 300 σημεία σε όλο τον κόσμο και υποδέχεται 250.000 επισκέπτες καθημερινά.
Για περισσότερες δημοσιογραφικές πληροφορίες: Xριστιάνα Μπόχαλη Τηλ: 210 9604200, εσωτ: 108, email: christiana.bochali@msps.net