Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Διπλή διάκριση για τον Γρηγόρη στα Franchise Awards 2022! 03/02/2022

Ο Γρηγόρης ξεχώρισε για άλλη μία χρονιά στα Franchise Awards, που επιβραβεύουν τις βέλτιστες πρακτικές στον κλάδο του franchise, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία στις κατηγορίες:

  • «TOP INNOVATIVE STORE DESIGN» για την υψηλής αισθητικής, νέα εικόνα καταστήματος Γρηγόρης.
  • «BEST SOCIAL MEDIA STRATEGY» για την αποτελεσματικότερη στρατηγική στα social media.

 
Τα δυο αυτά βραβεία επιβραβεύουν τη μακροχρόνια προσπάθεια του Γρηγόρη να οδηγεί τις εξελίξεις στο Franchise και να προσφέρει στους συνεργάτες franchisee ό,τι χρειάζονται για να εξασφαλίσουν την επιτυχία της επιχείρησής τους.
Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου στο Gazarte και τα βραβεία παρέλαβαν η Marketing Director Άννα Κολυβά και η Communication & CX Manager Ευτυχία Δανάκου.
Εδώ και 50 χρόνια, ο Γρηγόρης μεταδίδει το χαμόγελο μέσω του καφέ και των γεύσεών του σε όλους τους καταναλωτές που επισκέπτονται τα καταστήματά του, εμπνέει το προσωπικό και τους συνεργάτες του, στηρίζει την κοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο και ονειρεύεται ένα καλύτερο αύριο για όλους!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

LinkedIn: gregory’s food service group

Instagram: gregorysgr