Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Διπλή Διάκριση του Γρηγόρη στα Franchise Awards 2023! 06/02/2023

Ο Γρηγόρης ξεχώρισε στα Franchise Awards 2023, αποσπώντας δύο σημαντικά βραβεία:

Τα Franchise Αwards αποτελούν τον πλέον καταξιωμένο θεσμό του franchising στη χώρα μας, που έχει σαν στόχο την ανάδειξη των βέλτιστων πρακτικών στον κλάδο. Η φετινή τελετή απονομής πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου στο Gazarte και τα βραβεία παρέλαβαν o Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης Γιώργος Αραούζος και η Group Marketing Manager Δανάη Ρήγα.

 

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

 

Website: gregorys.gr

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr