Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Βραβεύτηκαν οι Εκπαιδευτικές διαδικασίες του Γρηγόρη στα Franchise Awards! 08/02/2021

Για μια ακόμα χρονιά, ο Γρηγόρης διακρίνεται στα Franchise Awards, αποσπώντας το μοναδικό βραβείο της κατηγορίας «BEST EFFECTIVE EDUCATIONAL & PROCEDURES». Σε αυτή την κατηγορία  βραβεύονται τα δίκτυα franchise που παρέχουν κορυφαία εκπαίδευση, αναφορικά με τις υποδομές, στελέχωση και οργάνωση διαδικασιών, μέσων και εργαλείων εκπαίδευσης, αέναης βελτίωσης κ.ο.κ.

Το βραβείο αυτό είναι αποτέλεσμα μίας μακροχρόνιας προσπάθειας, καθώς ο Γρηγόρης επενδύει συνεχώς σε δια βίου εκπαίδευση του προσωπικού του, προκειμένου να προσφέρει υποδειγματική εξυπηρέτηση και φιλοξενία στους πελάτες του. Μάλιστα, τα τελευταία 3 χρόνια, μεγάλο μέρος των εκπαιδεύσεων γίνονται μέσω ενός πρωτοποριακού συστήματος e-learning. Με αυτό τον τρόπο, το προσωπικό όλων των καταστημάτων, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, εκπαιδεύεται με τον ίδιο τρόπο & real time, χωρίς η απόσταση να αποτελεί εμπόδιο.

H εξέλιξη και η συνεχής βελτίωση είναι στην κουλτούρα του Γρηγόρη, ο οποίος συνεχίζει προσηλωμένος στο στόχο του, που δεν είναι άλλος από την παροχή προϊόντων & υπηρεσιών υψηλής ποιότητας, μέσα από μια ιδιαίτερα απολαυστική και γευστική εμπειρία για τον καταναλωτή!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 48 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  
Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr