Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ένα κλικ για τη Γυναίκα από τον Γρηγόρη 06/03/2023

Νέα δράση για τη στήριξη των εξυπηρετούμενων γυναικών του Κέντρου Διοτίμα

Αθήνα, 6 Μαρτίου 2023

Ο Γρηγόρης, με αφορμή την Παγκόσμια Μέρα της Γυναίκας, υλοποιεί μία νέα δράση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, που στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών. 

Με κεντρικό μήνυμα «Ένα κλικ για τη Γυναίκα», ο Γρηγόρης στηρίζει το έργο του  κέντρου για τα Έμφυλα Δικαιώματα και την Ισότητα ΔΙΟΤΙΜΑ, το οποίο έχει σαν πρωταρχικό στόχο τη συστηματική ανάδειξη και αντιμετώπιση των διακρίσεων σε βάρος των γυναικών, σε όλα τα επίπεδα της κοινωνικής, πολιτικής και οικονομικής ζωής.

Για όλο το Μάρτιο, από κάθε online παραγγελία στο www.gregorys.gr ή Gregory’s e-order app, ο Γρηγόρης θα διαθέσει μέρος των εσόδων στο κέντρο ΔΙΟΤΙΜΑ, με στόχο να καλυφθούν σημαντικές ανάγκες των εξυπηρετούμενων γυναικών για ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς & δικηγόρους. 

Η φροντίδα στον άνθρωπο και η εξάλειψη των διακρίσεων αποτελούν βασικούς στόχους του Γρηγόρη, ο οποίος πιστεύει σε μία κοινωνία ισότητας και δικαιοσύνης. Σε αυτό το πλαίσιο, η δράση «Ένα κλικ για τη γυναίκα» στηρίζει τις γυναίκες ώστε να διεκδικήσουν τη θέση τους και να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr