Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Επειδή το Μικρό είναι πράγματι πανέμορφο*πόσο μάλλον όταν είναι Γρηγόρης 10/09/2014

(10/9/2014)Ποτέ ο ανεφοδιασμός του αυτοκινήτου σας με καύσιμα δεν ήταν τόσο απολαυστικός!
 
Και αυτό χάρη στα μικρογεύματα Γρηγόρης τα οποία, θα «εγκατασταθούν» ως «Γρηγόρης Μικρό», σταδιακά σε επιλεγμένα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και ΒΡ.
 
Δίνοντας έτσι, σε οδηγούς και συνεπιβάτες «μικρή ανάσα» προσωπικού ανεφοδιασμού με μια ποικιλία από έτοιμα σάντουιτς, φρεσκοψημένες πίτες, γλυκίσματα, κλπ, μαζί βεβαίως με τον αγαπημένο καφέ coffeeright.
 
Ήδη άνοιξαν τα πρώτα 4, στα πρατήρια ΕΚΟ , στο Μαρούσι, Λ. Κηφισίας 170,στη Γλυφάδα, Βασ Γεωργίου και Τύχης 36, και στο πρατήριο BP στο Χαλάνδρι, Εθνικής Αντιστάσεως 75 και στο Ελληνικό Λ. Βουλιαγμένης 94.
 
Η συνεργασία έχει τη σημασία της, καθότι είναι η πρώτη φορά που οργανωμένη αλυσίδα εστίασης συστεγάζεται με τα δύο μεγαλύτερα δίκτυα πρατηρίων της χώρας μας, παντρεύοντας έτσι ποιοτικά προϊόντα με παροχή φιλικών και επαγγελματικών υπηρεσιών.
 
 «Το μεγάλο κτίζεται με μικρά βήματα». Αυτή ήταν πάντα η αρχή του Γρηγόρη που, με αυτήν την νέα στρατηγική συνεργασία, θα έρθει ακόμα πιο κοντά στους φίλους του, να τους «ανεφοδιάζει» όπου αυτοί το χρειάζονται.
 
* «Το Μικρό Είναι Πανέμορφο», από το μνημειώδες βιβλίο Small is Beautiful, του οικονομολόγου E.F.Schumacher, που καθιερώθηκε επαινώντας «μικρές και αρμόζουσες προσπάθειες», που δίνουν δύναμη σε ανθρώπους με όραμα.