Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Εσύ πού τον έχεις πιει… τον Cold Brew? 09/07/2018

Τον έχεις πιει στην κίνηση; Στη στάση του μετρό; Στο γραφείο ή στον καναπέ; Στην παραλία; Στο γήπεδο; Και για να είμαστε πιο σαφείς, όταν λέμε Cold Brew εννοούμε τον Cold Brew του Γρηγόρη. Και για να είμαστε ακόμα πιο σαφείς το νέο trend στον «κόσμο» του καφέ, πλούσιο σε γεύση, αρωματικό και με διαδικασία αργής εκχύλισης 16 ωρών, που ο Γρηγόρης σου προσφέρει σε ένα εύχρηστο μπουκαλάκι, ιδανικό για να το έχεις πάντα και παντού μαζί.

Aυτή η μοναδικά απολαυστική ευκολία του να μπορείς να απολαμβάνεις τον Cold Brew κάθε μέρα, όλη μέρα, όπου κι αν είσαι είναι και ο λόγος, που ο Γρηγόρης δημιούργησε το www.tonexopiei.gr! Πρόκειται για τη νέα digital ενέργεια του Γρηγόρη που δίνει την ευκαιρία σε όλο τον κόσμο να ανεβάσει τη φωτογραφία του, δείχνοντας πού έχει απολαύσει τον Cold Brew και έτσι να μπει στην κλήρωση για ένα υπερστιλάτο ψυγείο SMEG που θα τον διατηρεί μοναδικά παγωμένο!

Τώρα δεν έχει μείνει αναπάντητη καμία ερώτηση για τον Cold Brew… εκτός από μία: «Εσύ τελικά πού τον έχεις πιει?» Αναμένουμε, λοιπόν, την απάντησή σου από τα πιο unexpected και μη μέρη που απολαμβάνεις τον αγαπημένο σου καφέ!