Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Εβδομάδα Λατρείας του Καφέ στον Γρηγόρη 29/09/2015

(29/9/2015)


Για δεύτερη συνεχή χρονιά ο Γρηγόρης γιορτάζει τον καφέ! Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, διοργανώνει την «Εβδομάδα Λατρείας του Καφέ» και προσφέρει εκπλήξεις και δώρα στα καταστήματά του.
Από τις 29 Σεπτεμβρίου έως και τις 5 Οκτωβρίου, όσοι επισκεφτούν το Coffeeright του Γρηγόρη μαζί με τον καφέ που θα επιλέξουν,  θα λάβουν ένα ξυστό κουπόνι. Αυτόματα θα μαθαίνουν εάν είναι νικητές και τι δώρο κερδίζουν. Συγκεκριμένα, 5000 τυχεροί θα κερδίσουν τον καφέ της ημέρας, ενώ 500 τυχεροί θα κερδίσουν τον καφέ τους για μία ολόκληρη εβδομάδα!
Επιπλέον με διαγωνισμό μέσω Facebook , θα μπορούν οι φίλοι της σελίδας, https://www.facebook.com/gregorys.gr, να φτιάξουν τον αγαπημένο τους καφέ και να μάθουν,  μυστικά και tips για το πώς ετοιμάζεται ο σωστός καφές στο Coffeeright του Γρηγόρη.  Με αυτόν τον τρόπο, μπαίνουν αυτόματα σε κλήρωση όπου 7 τυχεροί την ημέρα για 7 ημέρες θα κερδίζουν τον καφέ της εβδομάδας.
Άλλωστε, το Coffeeright ξέρει όλα τα μυστικά για τον καφέ: σωστό άλεσμα, σωστή πίεση, σωστή ροή … για να απολαμβάνεις τον σωστό καφέ, στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή. Right place.Right time.Right Coffee. Καλή απόλαυση! #CoffeeloveCR

Για περισσότερες πληροφορίες:
Νότα Μπούμπαλου
Τηλ: 210 9604200 εσωτ. 208,
Φαξ:210 9649013 
nota.boumpalou@msps.net