Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Flexi: Νέο επιχειρηματικό μοντέλο από τον Γρηγόρη 09/03/2021

Ο Γρηγόρης συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην αγορά, υλοποιώντας ένα δυναμικό πλάνο ανάπτυξης. Έχοντας σαν γνώμονα ότι η κάθε κρίση γεννάει και μία ευκαιρία, εντοπίζει τις νέες τάσεις στην επιχειρηματικότητα και δημιουργεί ένα νέο τύπο καταστήματος. Πρόκειται για το νέο Flexi κατάστημα, που έχει σαν στόχο να ανταποκριθεί με ευελιξία στις  ανάγκες των υποψηφίων franchisee!

Το  Flexi concept του Γρηγόρη, μπορεί να εφαρμοστεί σε χώρους καταστημάτων από 50 τ.μ. και άνω και είναι ιδανικό για περιοχές  χαμηλής πληθυσμιακής κάλυψης ή μικρότερες αγορές εντός αστικού ιστού, ή περιοχές με έντονη εποχικότητα ή ακόμα και για κλειστές αγορές όπως κυλικεία, νοσοκομεία, κλπ. Ταυτόχρονα, διατηρεί την ίδια εικόνα και όλες τις προϊοντικές κατηγορίες του Γρηγόρη, εξυπηρετώντας με αυτό τον τρόπο όλες τις διατροφικές προτιμήσεις των καταναλωτών. Παράλληλα εξασφαλίζει αυξημένη μέση ημερήσια τιμή απόδειξης, λόγω του διευρυμένου προϊοντικού μείγματος

Ουσιαστικά το κατάστημα Flexi  αποτελεί μία ασφαλή πρόταση με χαμηλό κόστος επένδυσης & υψηλές αποδόσεις.

Ήδη από το καλοκαίρι του 2020 έχουν ανοίξει καταστήματα Flexi  τόσο στην Αττική, όσο και σε περιοχές της περιφέρειας και η μέχρι τώρα πορεία τους είναι ιδιαίτερα επιτυχημένη.

Για να αποκτήσετε και εσείς το δικό σας κατάστημα Γρηγόρης, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο info@gregorysfranchise.gr  ή στο 2109971170.

Στο Γρηγόρη δημιουργούμε το μέλλον στην καφεστίαση και «γευόμαστε» την επιτυχία καθημερινά!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  
Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr