Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

GOLD βραβείο για τον Γρηγόρη στα Sales Excellence Awards 2021! 19/07/2021

Στο θεσμό των Sales Excellence Awards 2021, ο Γρηγόρης κέρδισε μία μεγάλη διάκριση, αποσπώντας το Χρυσό Βραβείο για τη Νέα Εικόνα του Καταστήματός του, στην κατηγορία «Καινοτόμο Κατάστημα». Το νέο κατάστημα του Γρηγόρη, χαρακτηρίζεται από minimal αισθητική, καθαρές γραμμές, φωτεινά χρώματα και εμπνευσμένα μηνύματα και προσφέρει στον επισκέπτη μία μοναδική πελατοκεντρική φιλοξενία.

Τα Sales Excellence Awards 2021, συνδιοργανώθηκαν από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με τη BOUSSIAS και η τελετή φωτογράφησης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη, 13 Ιουλίου, στο Περιστύλιο Ζαππείου. Το Χρυσό βραβείο του Γρηγόρη παρέλαβαν η Marketing Director κα Άννα Κολυβά και ο Technical Director κος Τάσος Χασκόπουλος, που σε συνεργασία με εξειδικευμένο αρχιτεκτονικό γραφείο, αποτελούν τους δημιουργούς του σχεδιασμού και της υλοποίησης του νέου καταστήματος Γρηγόρης. 

Στόχος του Γρηγόρη είναι να μεταδίδει καθημερινά το χαμόγελο σε όλο τον κόσμο μέσω του καφέ και των γεύσεών του, σε ένα ευχάριστο περιβάλλον που απογειώνει την αγοραστική εμπειρία των πελατών του!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr