Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης μετατρέπει τις τηλεδιασκέψεις σε μια απολαυστική εμπειρία! 22/02/2021

Ο Γρηγόρης, εδώ και χρόνια, εξελίσσεται έτσι ώστε όχι μόνο να παρέχει  προϊόντα & υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον καταναλωτή, αλλά και να προβλέπει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες του, προκειμένου να βρίσκεται διαρκώς δίπλα του. Σε αυτό το πλαίσιο, όπου οι συνθήκες έχουν μετατρέψει τα meetings και τα συνέδρια σε e-meetings & web meetings,  ο Γρηγόρης ανταποκρίνεται άμεσα, μετατρέποντας κάθε τηλεδιάσκεψη σε μία μοναδική διαδικτυακή εμπειρία για όλους.

Εάν λοιπόν διοργανώνετε κάποιο virtual meeting με τους εργαζόμενους της εταιρίας σας ή κάποιο συνέδριο online, ο Γρηγόρης σας δίνει την δυνατότητα παροχής e-coupons για αγορά καφέ και φαγητού από το eorder του, για όλους του συμμετέχοντες. Με αυτό τον τρόπο, μπορείτε να προσφέρετε ένα απολαυστικό κέρασμα στους καλεσμένους σας, ακόμα και από μακριά, κάνοντας απλά, χρήση των e-coupons, αποκλειστικά στο www.gregorys.gr  ή στο Gregory’s eorder app.   

Για να αποκτήσετε τα e-coupons της επιλογής σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Γρηγόρη στο ecoupons@gregorys.gr ή στο 2109971141, εκπλήσσοντας έτσι ευχάριστα τους συνεργάτες και στους εργαζόμενους σας!

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες!  
Κατέχει την 1η θέση στα Famous Brands στην Ελληνική αγορά μικρής εστίασης και την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.
Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες. 

 Website: gregorys.gr
Facebook: gregorysgr 
Linkedin: gregory’s food service group
Ιnstagram: gregorysgr