Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Χρόνια πολλά στον δικό μας Γρηγόρη! 25/01/2019

Ο Γρηγόρης έχει τη γιορτή του και μαζί του γιορτάζουν όχι μόνο τα καταστήματά του αλλά και ο καθένας που μπαίνει σε ένα από αυτά! Άλλωστε, θέλει να σου αποδείξει και έμπρακτα πως «αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα, τους ξέρεις με το μικρό»!

Έτσι, στις 25 Ιανουαρίου, περνώντας από τον Γρηγόρη της γειτονιάς σου ή παραγγέλνοντας online από το www.gregorys.gr ή την εφαρμογή e-order, ο Γρηγόρης θα σου προσφέρει ένα γλυκύτατο κέρασμα!

Επίσης, αν σε λένε και Γρηγόρη ή Γρηγορία, τότε η μέρα είναι πραγματικά αφιερωμένη σε εσένα, αφού το καφεδάκι σου θα είναι κερασμένο από τον συνονόματό σου!

Και οι εκπλήξεις δεν τελειώνουν εδώ! Αν μπεις εδώ  www.gregorys-contests.gr/gregorysnameday και γράψεις ποιο είναι το πρώτο πράγμα που σου έρχεται στο μυαλό όταν ακούς το όνομα του Γρηγόρη, τότε ίσως είσαι εσύ ένας από τους 5 τυχερούς που θα κερδίσει ένα t-shirt με την ατάκα σου, το σκίτσο σου και φυσικά το όνομά σου, ενώ θα πρωταγωνιστήσεις και στις συσκευασίες. Με λίγα λόγια θα γίνεις…διάσημος!

Στις 25 Ιανουαρίου, ο Γρηγόρης σε περιμένει για να γιορτάσετε παρέα & φυσικά για να σου φτιάξει τη μέρα!