Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Μαζί φτιάχνουμε έναν πράσινο κόσμο! 04/05/2018

Στον Γρηγόρη φτιάχνουμε καθημερινά χιλιάδες καφέδες, κρύους και ζεστούς, σκέτους, μέτριους, μέτριους προς σκέτους, μέτριους με 2 ζαχαρίνες, γλυκούς, μονούς, διπλούς, με χαρμάνι Classic, Αrabica & decaf. Από εδώ και πέρα, όμως, θέλουμε να φτιάχνουμε για εσάς κι άλλον έναν καφέ, πιο “πράσινο” που θα συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος.

 Όχι, δεν μαντέψατε σωστά! Δεν αναφερόμαστε σε νέο χαρμάνι, ούτε σε ένα νέο είδος καφέ αλλά στα νέα μας θερμός.

 Σχεδιασμένα με αγάπη για το περιβάλλον και τους πελάτες μας, τα νέα θερμός “Γρηγόρης”, ήρθαν για να στηρίξουν την προσπάθειά μας να δημιουργήσουμε έναν πιο πράσινο κόσμο με λιγότερα πλαστικά ποτήρια! Ιδανικά  για να διατηρούν κάθε ρόφημα στην τέλεια θερμοκρασία, ζεστό ή κρύο.

 Μπορείτε να τα αγοράσετε σε κάθε κατάστημά μας,  αλλά και να τα παραγγείλετε online από το www.gregorys.gr,  για να απολαμβάνετε κι εσείς τον αγαπημένο σας καφέ πάντα με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

 Και το πιο σημαντικό… κάθε φορά που μας βοηθάτε να μειώσουμε τα πλαστικά ποτήρια, φέρνοντας το θερμός σας στον Γρηγόρη, εμείς σας το γεμίζουμε με τον καφέ της επιλογής σας κι εσείς κερδίζετε έκπτωση 0,10€!