Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Με 4 βραβεία & μία τιμητική διάκριση ξεχώρισε ο Γρηγόρης στα Coffee Business Awards 2021 22/12/2021

Με 4 βραβεία & μία τιμητική διάκριση ξεχώρισε ο Γρηγόρης στα Coffee Business Awards 2021

O θεσμός των Coffee Business Awards, επιβράβευσε για 3η συνεχόμενη χρονιά, τους κορυφαίους επαγγελματίες & επιχειρήσεις στο χώρο του καφέ και της καφεστίασης.

Ο Γρηγόρης απέσπασε 4 πολύ σημαντικά βραβεία, τα οποία επιβραβεύουν την δέσμευσή του να προσφέρει μία αναβαθμισμένη εμπειρία καφέ στους πελάτες του και μία εξαιρετικά ελκυστική πρόταση franchise στους συνεργάτες του.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης βραβεύτηκε με:

  • Gold βραβείο στην κατηγορία Top Coffee Chain Brandγια την πολύχρονη εμπειρία του στον κλάδο της καφεστίασης, καθώς και την εξειδίκευση & την τεχνογνωσία του στον καφέ
  • Gold βραβείο στην κατηγορία Top Coffee Chain Franchiseγια το επιτυχημένο και ολοκληρωμένο μοντέλο franchise που έχει δημιουργήσει
  • Gold βραβείο στην κατηγορία Top Coffee Chain Designγια τη νέα, σύγχρονη εικόνα καταστήματος που απογειώνει την καταναλωτική εμπειρία
  • Silver βραβείο στην κατηγορία Top Coffee Chain για την αναγνωσιμότητα, τη φήμη, τα προϊόντα και το brand value

Επιπλέον, τα Coffee Business Awards απένειμαν στον Γρηγόρη την Τιμητική Διάκριση “Top Traditional Family Business”, για τη μακροχρόνια και επιτυχημένη πορεία του, καθώς αποτελεί  μια από τις μακροβιότερες οικογενειακές επιχειρήσεις στην Ελλάδα.

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso και τα βραβεία παρέλαβε ο Γιώργος Αραούζος, Διευθυντής Λειτουργίας και Ανάπτυξης.

Γιατί αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 49 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ.Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

LinkedIn: gregory’s food service group

Instagram: gregorysgr