Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Μεγάλος Διαγωνισμός του Γρηγόρη στο Instagram 08/05/2023

Δώρο τριήμερο με πολυτελές καταμαράν

Αθήνα, 8 Μαΐου 2023

Ο Γρηγόρης, σε συνεργασία με την Perfect Yachts, υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα μεγάλο διαγωνισμό, με έπαθλο ένα ονειρεμένο ταξίδι με καταμαράν στα ελληνικά νησιά.

Από τις 5 έως και τις 14 Μάϊου, όλοι οι ενδιαφερόμενοι, μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στη σελίδα του Γρηγόρη @gregorysgr στο Instagram και να διεκδικήσουν αυτή την μοναδική “θαλασσινή” εμπειρία!

Ο νικητής της κλήρωσης, που θα γίνει στις 15 Μαΐου, θα ταξιδέψει με την παρέα του το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με το σκάφος Pearly Gates (Lagoon 630) της Perfect Yachts και θα απολαύσει ξεχωριστές στιγμές σε ένα πολυτελές πλωτό «ξενοδοχείο», με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Από το προσωπικό του σκάφους, τα καύσιμα, τα light γεύματα on board, μέχρι τον εξοπλισμό για επιπλέον διασκέδαση στα γαλάζια νερά του Αιγαίου.  

Τα σκάφη της Perfect Yachts είναι τα πιο πρόσφατα μοντέλα της αγοράς, εξοπλισμένα με ό,τι χρειάζεται για να προσφέρουν την απόλυτη άνεση ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Το σκάφος Pearly Gates (Lagoon 630) αποτελεί τον απόλυτο παράδεισο χαλάρωσης ηρεμίας και άνεσης και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 8 επισκέπτες στις 4 ευρύχωρες καμπίνες του, με την κάθε καμπίνα να είναι εξοπλισμένη με διπλό κρεβάτι και WC.

Μπείτε στο Instagram @gregorysgr, δηλώστε συμμετοχή, κάντε tag την παρέα που θα επιλέξετε να σας συνοδεύσει και ξεκινήστε να ονειρεύεστε! Για περισσότερες πληροφορίες για τον διαγωνισμό και τους όρους πατήστε εδώ.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr