Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Μήνας λατρείας του καφέ από το Γρηγόρη 02/10/2014

(2/10/2014)

gregorys logo
Ο καφές έχει την τιμητική του στο Γρηγόρη! Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα καφέ που γιορτάστηκε φέτος όπως και κάθε χρόνο στις 29 Σεπτεμβρίου, ο Γρηγόρης καθιερώνει τον «Μήνα Λατρείας του Καφέ στο Coffeeright» και μέχρι τις 31 Οκτωβρίου προσφέρει εκπλήξεις και δώρα στα καταστήματά του.
 
Σ’ αυτόν τον «Μήνα Λατρείας», 1100 τυχεροί συνολικά τυχεροί μπορούν να κερδίσουν από έναν καφέ μέχρι τον καφέ τους για έναν ολόκληρο μήνα. Αρκεί να επισκεφτούν ένα Γρηγόρη και να απολαύσουν οποιονδήποτε καφέ θέλουν από το Coffeeright.   
 
Επιπλέον ένας Facebook διαγωνισμός δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της σελίδας να φτιάξουν τον αγαπημένο τους καφέ και να πάρουν μέρος σε κλήρωση όπου ένας τυχερός την ημέρα τον κερδίζει για ένα μήνα. Μέσα από την εφαρμογή στο Facebook οι φίλοι του Γρηγόρη μπορούν επιπλέον καθημερινά, να μαθαίνουν tips για το πώς φτιάχνεται ο καφές στο Coffeeright. 
 
Τέλος, όλοι οι λάτρεις του καφέ μπορούν να γιορτάσουν μαζί με το Γρηγόρη και να μάθουν τα μυστικά του τέλειου καφέ από το Coffeeright και μέσα από άλλα social media, χρησιμοποιώντας το hashtag #CoffeeLoveCR.
 
 
###
Για περισσότερες πληροφορίες:
Αναστασία Καρύκα
Εταιρία MSPS
Τηλ: 210 9604200 εσωτ. 208
Φαξ:210 9649013
Anastasia.karika@msps.net