Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Νέο κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία! 18/02/2019

Στο πιο πολυσύχναστο σημείο του Βουκουρεστίου, στη Lipscani, που αποτελεί το ιστορικό κέντρο της πόλης, άνοιξε τις πόρτες του ένα ακόμα κατάστημα Γρηγόρης στη Ρουμανία για να χαρίσει το καλύτερο ξεκίνημα της ημέρας στους τουρίστες και στους κατοίκους της περιοχής.

 Σε ένα υπέροχα διατηρημένο κτήριο που χτίστηκε το 1890, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν καθημερινά μία μεγάλη ποικιλία καφέ, χυμών και αγαπημένων ελληνικών γεύσεων σε ένα περιβάλλον που αναδεικνύει το αρχικό design του χώρου.

 Στους ρυθμούς μιας μεγαλούπολης που αναπτύσσεται με γρήγορους ρυθμούς, το πεπειραμένο προσωπικό του καταστήματος είναι έτοιμο να προσφέρει καθημερινά στους πελάτες του ένα ταξίδι γεύσης με άρωμα και χαμόγελο Ελλάδας.

 O Γρηγόρης στη Ρουμάνικη πρωτεύουσα έχει δώσει μία διαφορετική νότα και προσέγγιση στην εστίαση της τοπικής αγοράς. Από τις πρώτες μέρες, οι Ρουμάνοι αγκάλιασαν με ιδιαίτερη αγάπη τις πίτες από ελληνικές πρώτες ύλες, τη χωριάτικη ελληνική σαλάτα,  τα επιδόρπια γιαουρτιού & τους φρεσκοστυμμένους χυμούς ενώ μεγάλη ανταπόκριση βρίσκουν και οι επιλογές κρύου καφέ -ιδιαίτερα του αγαπημένου και στους Έλληνες espresso freddo και cappuccino freddo.

Το νέο κατάστημα είναι ένα ακόμα στρατηγικό βήμα στην περαιτέρω ανάπτυξη του Γρηγόρη στη γειτονική χώρα, με σημαντικό αριθμό νέων καταστημάτων να προγραμματίζονται μέσα στην επόμενη πενταετία.

Με πάνω από 330 καταστήματα σε Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία και Ρουμανία, ο Γρηγόρης έχει κατακτήσει επάξια τη θέση της 9ης μεγαλύτερης αλυσίδας καφέ στην Ευρώπη.

Λίγα λόγια για το Γρηγόρη

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 47 χρόνια, στη δική σου γειτονιά αλλά και σε πάνω από  330 σημεία στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Γερμανία και τη Ρουμανία!  

Μπορεί να καταλαμβάνουμε την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ και την 1η θέση στα Famous Brands στην αγορά μικρής εστίασης, αλλά εμείς καθημερινά εργαζόμαστε για να καταλαμβάνουμε και μια υψηλή θέση στην καρδιά των 250.000 ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι΄ αυτό σε εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές αλλά και μοναδικές συνταγές και ροφήματα. 

Γρηγόρης, αυτούς που σου φτιάχνουν την ημέρα τους ξέρεις με το μικρό! 

 
Facebook: @gregorysgr                       Website: www.gregorys.gr 

Instagram: @gregorysgr