Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Νέοι καφέδες: Vegan και Lacto Free! 27/11/2018

 Πώς θα ήταν αν όλοι, μα όλοι, μπορούσαν να έχουν τον καφέ τους όπως ακριβώς τον θέλουν; Ο Γρηγόρης σου φτιάχνει καθημερινά τη μέρα προσφέροντάς σου τον καφέ όπως εσύ θες με νέες επιλογές σε vegan καφέ και καφέ χωρίς λακτόζη.

Αν προτιμάς καφέ με γάλα χωρίς λακτόζη, μπορείς να παραγγείλεις έναν Cappuccino Lacto-Free. Αν πάλι προτιμάς μία vegan επιλογή, μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε Vegan καφέ αμυγδάλου, καρύδας ή σόγιας! Κι όλα αυτά όχι μόνο για εσένα που έχεις δυσανεξία στη λακτόζη ή που προτιμάς τις vegan επιλογές, αλλά και για εσένα, που θέλεις να δοκιμάσεις μία διαφορετική γεύση στον καφέ σου ή που προσέχεις τη διατροφή σου.

Άλλωστε απολαμβάνοντας έναν από τους vegan cappuccino του Γρηγόρη, προσλαμβάνεις την ίδια ποσότητα ασβεστίου σε σχέση με έναν καφέ κανονικού μεγέθους με πλήρες γάλα. Και όχι μόνο αυτό, τα φυτικά ροφήματα σόγιας, καρύδας και αμυγδάλου είναι από τη φύση τους χαμηλά σε κορεσμένα λιπαρά, gluten free & lacto free! Αυτό κι αν είναι εντυπωσιακό

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και 45 χρόνια, στη δική σου γειτονιά αλλά και σε 330 σημεία στην Ελλάδα, στην Κύπρο, στη Γερμανία και τη Ρουμανία!

Μπορεί να καταλαμβάνουμε την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ και την 1η θέση στα Famous Brands στην αγορά μικρής εστίασης, αλλά εμείς καθημερινά εργαζόμαστε για να καταλαμβάνουμε και μια υψηλή θέση στην καρδιά των 250.000 ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι΄ αυτό σε εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις φρέσκα και ποιοτικά υλικά, παραδοσιακές αλλά και μοναδικές συνταγές και ροφήματα.

Γρηγόρης, αυτούς που σου φτιάχνουν την ημέρα τους ξέρεις με το μικρό!

 Facebook: @gregorysgr                                                         Website: www.gregorys.gr

Instagram: @gregorysgr 

 
Πληροφορίες για ΜΜΕ:

 Τηλ:  6945595007

email:  polina@4wisemonkeys.gr