Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Νέος χυμός Ρόδι- Πορτοκάλι από τον Γρηγόρη! 09/11/2018

Μια ακόμα προσθήκη στις λαχταριστές γεύσεις που μας φτιάχνουν τη μέρα έρχεται στον Γρηγόρη!

Ο λόγος για τον εποχιακό φρεσκοστυμμένο χυμό Ρόδι-Πορτοκάλι, μία απολαυστική πρόταση που συνδυάζει τις φυσικές αντιοξειδωτικές ιδιότητες του ροδιού και την πλούσια βιταμίνη C του πορτοκαλιού!

Επιπλέον, στο Γρηγόρη μπορείτε να απολαύσετε και σφηνάκι των 80ml από φρέσκο χυμό ροδιού. Το ρόδι, αποτελεί μία φυσική, πηγή αντιοξειδωτικών και σύμμαχός σου για την ενδυνάμωση του οργανισμού σου κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Ιδανική ευκαιρία  για να βάλετε τον φρεσκοστυμμένο χυμό ρόδι πορτοκάλι καθημερινά στη ζωή σας και να απολαύσετε ένα υγιεινό πρωινό, αποτελεί η προσφορά του Γρηγόρη όπου με αγορές σε όλα τα προϊόντα αξίας από 1,00€ και άνω, ο χυμός ρόδι πορτοκάλι προσφέρεται μόνο με 1,50€.

Τέλος, για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τον χυμό τους όπου κι αν βρίσκονται, πλέον μπορούν να επιλέξουν τον χυμό τους και σε μπουκάλι με καπάκι, για ακόμα πιο εύκολη μεταφορά και κατανάλωση!
 
Στον Γρηγόρη, η ωραία μέρα έχει απολαυστικούς χυμούς που προστατεύουν και αναζωογονούν τον οργανισμό μας!
 
Facebook: @gregorysgr                                                         Website: www.gregorys.gr

Instagram: @gregorysgr

 

Πληροφορίες για ΜΜΕ:
Τηλ:  6945595007

email:  polina@4wisemonkeys.gr