Στο www.gregorys.gr χρησιμοποιούμε cookies για να κάνουμε ακόμα καλύτερη την εμπειρία σου στην ιστοσελίδα μας! Δείτε την πολιτική cookies εδώ.

Οι τιμές είναι ενδεικτικές της ευρύτερης γεωγραφικής σας ζώνης, παρακαλούμε συνδεθείτε για να σας εξυπηρετήσουμε!

Κατάλαβα

Ο Γρηγόρης αναδείχθηκε «Great Place to Work» από τους εργαζομένους του 24/04/2023

Αθήνα, 24 Απριλίου 2023

Την κορυφαία διάκριση  Great Place to Work, έλαβε ο Γρηγόρης από τον διεθνώς αναγνωρισμένο ομώνυμο θεσμό, καθώς αναδείχθηκε από τους εργαζομένους του σαν ένας από τους καλύτερους χώρους εργασίας στην Ελλάδα.  

Στο πλαίσιο της διαδικασίας αξιολόγησης του θεσμού, οι εργαζόμενοι του Γρηγόρη απάντησαν ένα ανώνυμο ερωτηματολόγιο Trust Index,  το οποίο περιλαμβάνει αξίες σημαντικές για κάθε εργασιακό περιβάλλον, όπως η αξιοπιστία της διοίκησης, η δικαιοσύνη, η συναδελφικότητα, ο σεβασμός προς τους εργαζομένους και  το αίσθημα υπερηφάνειας. Τα αποτελέσματα της έρευνας αξιολόγησης ήταν εξαιρετικά, καθώς καταγράφηκαν υψηλοί δείκτες σε όλους τους τομείς. Με τον τρόπο αυτό, οι εργαζόμενοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης  στο Γρηγόρη, επιβεβαιώνοντας την ικανοποίηση και το θαυμασμό τους στην εταιρία.

Ο Γρηγόρης δεσμεύεται να συνεχίσει να επενδύει στους ανθρώπους του, καλλιεργώντας ένα εργασιακό περιβάλλον που θα τους προσφέρει συνεχή ανάπτυξη και μοναδικές εμπειρίες. Με αυτό τον τρόπο, οι χαρούμενοι και ικανοποιημένοι εργαζόμενοι θα μεταδίδουν το χαμόγελο και τη ζεστή φιλοξενία σε όλους τους πελάτες και τους συνεργάτες.

Αυτούς που σου φτιάχνουν τη μέρα τους ξέρεις με το μικρό!

Λίγα λόγια για τον Γρηγόρη 

Ο Γρηγόρης βρίσκεται δίπλα σου εδώ και πάνω από 50 χρόνια, στη δική σου γειτονιά, στη δική σου πόλη, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε μεγάλες Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες! Βραβεύτηκε σαν Famous Brand στην Ελληνική αγορά για το 2021-2022 και κατέχει την 9η θέση στην ευρωπαϊκή κατάταξη με τις μεγαλύτερες αλυσίδες καφέ. Όλοι εμείς στην οικογένεια του Γρηγόρη εργαζόμαστε με πάθος για να καταλαμβάνουμε  μια υψηλή θέση στην καρδιά των εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων που καθημερινά μας επισκέπτονται! Γι’ αυτό σ’ εσένα, όπως και σε κάθε μας επισκέπτη δίνουμε μια υπόσχεση: να έρχεσαι και να φεύγεις από τα καταστήματά μας με χαμόγελο και φυσικά να απολαμβάνεις παραδοσιακές και μοναδικές συνταγές και τον καφέ σου ακριβώς όπως τον θες.

Facebook: gregorysgr

Linkedin: gregory’s food service group

Ιnstagram: gregorysgr

Tik Tok: gregorysgr